menu

Bahram Beizai

mijn gemiddelde
3,46 (40)
40 stemmen

Geboren:
26 december 1938 (81 jaar)
Teheran (Iran)

Er staan 6 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 40 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,46 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,65

Filmografie

  • 3,50 (2)
    Ragbar (1972)
    Alternatieve titel: Downpour
  • 3,75 (2)
    Safar (1972)  KORT
    Alternatieve titel: The Journey
  • 3,75 (2)
    Tcherike-ye Tara (1979)
    Alternatieve titel: Ballad of Tara
  • 3,17 (3)
    Marg Yazdgerd (1982)
    Alternatieve titel: Death of Yazdgerd
  • 3,45 (29)
    Bashu (1989)
    Alternatieve titel: Bashu, the Little Stranger
  • 3,50 (2)
    Sagkoshi (2001)
    Alternatieve titel: Killing Mad Dogs