?

Peter Hewitt

mijn gemiddelde
2,59
2676 stemmen

Geboren:
9 oktober 1962 (54 jaar)
Brighton (Verenigd Koninkrijk)

Er staan 12 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 2676 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,59 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,89

Filmografie

3,39 (38)
Wild Palms (1993)
2,64 (32)
Tom and Huck (1995)
2,53 (279)
The Borrowers (1997)
Alternatieve titel: Jacht op de Kleintjes
2,78 (83)
Princess of Thieves (2001)
1,65 (91)
Thunderpants (2002)
Alternatieve titel: Donderbroek
2,60 (1314)
Garfield (2004)
Alternatieve titel: Garfield: The Movie
2,32 (111)
Zoom (2006)
Alternatieve titel: Zoom: Academy for Superheroes
2,78 (309)
The Maiden Heist (2009)
Alternatieve titel: The Heist
2,15 (124)
Home Alone: The Holiday Heist (2012)
Alternatieve titel: Home Alone 5
1,50 (6)
Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend? (2014)
Alternatieve titel: R.L. Stine's Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend?