134.918 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.981 berichten | 4.931.478 stemmen

locatie: Films » Exposure (2000) » Info

Exposure (2000)

Alternatieve titel: Naked Terror

Exposure (2000)
58 stemmen | gemiddelde 2,01
mijn stem:
12 jaar geweld angst grof taalgebruikVerenigde Staten / Duitsland / Nieuw-Zeeland
Thriller
90 minuten

geregisseerd door David Blyth
met Ron Silver, Alexandra Paul en Susan Pari

Fotograaf Gary Whitford (Ron Silver) wordt achtervolgd door herinneringen aan zijn overleden vrouw, die jaren geleden onder mysterieuze omstandigheden is verdronken. Deze bizarre geschiedenis lijkt zich te herhalen wanneer Gary op een dag de aantrekkelijke Elaine halfdood in het water bij zijn boothuis aantreft. Elaine zegt van boord te zijn gesprongen nadat ze tijdens een zeiltocht ruzie kreeg met haar echtgenoot Brad, die extreem jaloers en opvliegend is. Terwijl Elaine herstelt van haar verwondingen groeit ze dichter naar Gary toe, maar langzaam wordt duidelijk dat iemand haar wil vermoorden. Is het haar agressieve echtgenoot Brad? Of toch iemand anders?

gebruiker
bericht

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 november 2004, 19:52 uur
Zwakke, ongeïnspireerde thriller die vrij goed start maar nadien een samenraapsel van allerlei clichés in het genre wordt. Vooral het einde waarin de identiteit van de dader onthuld wordt is vergezocht en ongeloofwaardig. Ook de saaie doordeweekse vertolkingen zorgen niet bepaald voor een memorabele kijkervaring. *1/2

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 september 2005, 13:46 uur
dit is een zwakke film, slechte geacteerd door ron silver die veel beter kan , en de plot wordt zwakker naar het einde toe, maar ja wat kan je meer verwachten van een film die je voor 4 euro aantreft in de bakken van compact 50 winkel in belgie ,

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Exposure (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 september 2005, 16:40 uur
In carrefour verkochten ze deze slechte film zelfs voor 1 euro. Iedereen wil er zo gauw mogelijk vanaf.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 november 2006, 23:55 uur
Ook aangeschaft in de c@rrefour... maar eigenlijk had ik hem beter links laten liggen. Als ik naar de andere film recenteis van David Blyth kijk merk ik ook dat het niet zijn eerste flop is jammer genoeg. :N

BlueSword
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2007, 19:37 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
erg matige film die zelfs uit 2000 komt, ziet er allemaal oud uit slecht acteerwerk, word nergens spannend, en dan het verhaal... erg voorspelbaar, ook al had ik natuurlijk nooit verwacht dat de moordenares een tweeling was, wat namelijk erg simpel en belachelijk is.
hier en daar wat geinige scenes met grappige gevechten, hoger dan een 1.5* kom ik toch echt niet.
and what's with the ninja outfit.. :|

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 september 2008, 22:47 uur
echt slecht acteerwerk verhaal was wel oke
alleen slecht uitgewerkt

1,5 ster

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2009, 0:59 uur
Ook gekocht in Carrefur voor 1 € en is zijn prijs wel waard alhoewel het verhaal en de acteerprestaties niet veel soeps zijn. Ook het plot had veel beter gekund.
Toch 2,5* voor enkele spannende scènes

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 december 2009, 0:27 uur
Deze film lijkt wel overal voor een zacht meeneemprijsje verkrijgbaar te zijn. Ik heb hem ooit gekocht voor 1 € in de Bart Smit.

De film is een tv-thriller in de vorm van een who-dunnit. De acteerprestaties zijn matig, maar niet storend. Irritanter waren de teksten die vaak geforceerd overkwamen en nogal vrij kinderachtig van aard waren. De gesprekken tussen de personages gingen ook net iets te gemakkelijk (bijvoorbeeld de intro van Elaine).

Het is een brave tv-thriller, zo goed als geen bloed, maar hij werd wel soms spannend. De film probeert de kijkers zoals het hoort meermaals op een fout spoor te zetten. Er worden zoveel personages geïntroduceerd dat het vrij moeilijk is om de moordenaar eruit te halen. En dat het moeilijk is, bewijst het einde wel. Ik zag het niet aankomen, maar het is zeker niet origineel. Op zich vind ik het mooi in dit verhaal passen, maar dit is al 100 keer gedaan. Ik kan met de losse vinger in de lucht zo al 5 titels bedenken met een soortgelijk einde.

Voor de rest heb ik best genoten van dit tv-thrillertje, al is hij inderdaad nergens origineel of intrigerend.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 oktober 2010, 12:28 uur
Deze film is wel oke. Niet dat je er een superprent moet van verwachten, maar het verhaal zit wel goed in elkaar.
En Ron Silver, de acteur die steeds in B-films optrad, is ook hier goed.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 september 2011, 15:06 uur
Best wel genietbaar ,begin was interessant, daarna word het een warboel zelfs een priester komt er in de vele personen lijst voor , dwaalsporen en het komt dan anders eruit is ook voorspelbaar hou het simpel was hij beter geslaagd, acteren was ook wat houterig

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 september 2011, 19:19 uur
oude hap uit 2000

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 december 2011, 18:41 uur
De film begon redelijk goed, maar de film bleek niet veel beter dan een tv-thriller. De dader kon je onmogelijk raden, want het was toch wel ver gezocht.
Geen film die 'k nog eens hoef terug te zien, dus deze kan je maar beter links laten liggen.