134.902 gebruikers | 85.724 films | 31.049 regisseurs | 3.508.563 berichten | 4.930.807 stemmen

Invaders from Mars (1986)

Invaders from Mars (1986)
35 stemmen | gemiddelde 2,08
mijn stem:
Sciencefiction / Horror
100 minuten

geregisseerd door Tobe Hooper
met Karen Black, Hunter Carson en Timothy Bottoms

In deze remake van de gelijknamige film uit de jaren '50 moet een jongen de strijd aanbinden met vijandige ruimtewezens, die de wil van elke bewoner van zijn dorp controleren. Met behulp van een vriendelijke zuster weet de jongen zich gelukkig bij het leger aan te melden.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 maart 2003, 1:42 uur
Ze hadden op zijn minst het stupide einde kunnen veranderen.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 december 2006, 13:24 uur
voor een 12jarige is dit misschien een schitterende film, maar voor een volwassene komt dit zeer infantiel over

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 november 2009, 16:08 uur
Echt spannend wordt het nergens, een climax blijft telkens maar uit. Vond de cast ook niet al te sterk, maar vooral de regie van Hooper is futloos en ongeïnspireerd. De twee andere films die hij voor Cannon maakte waren stukken beter, Lifeforce & TCM 2.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 augustus 2010, 13:58 uur
Matige film van de grote Tobe Hooper. Effecten zijn gedateerd al zagen de aliens er wel leuk uit. Acteerwerk was niet van een hoog niveau,maar uiteindelijk is het wel een vermakelijke film voor 1 keer. Het einde was wel erg dom.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 november 2011, 0:56 uur
Ik had tot dusver van señor Hooper alleen Texas CM en poltergeist gezien, dus een horror over aliens onder zijn regie leek mij veelbelovend
Hier was echt geen doorkomen aan. Wát een slechte film.

Acteren was niet om aan te zien. Zo tenenkrommend dat ik bijna niet kon geloven dat het daadwerkelijk Louise Fletcher was die achter David onze 12 jarige alleswetende hoofdpersoon anex held aanrende. Gezien het feit dat íedereen die in de film meespeelt de jongen gemiddeld zo'n 2x hardop bij zijn naam aanspreekt en het aantal nikszeggende karakters dat in de scenes voorbij komt talrijk is heb ik de afgelopen 1.5 uur de naam David wel zodanig vaak gehoord dat ik er iig de komende 2 jaar allergisch voor ben.
David David Daaa-viii-hiiiid David David David David

Gooi: "Invasion of the bodysnatchers", "little shop of horrors", "Turtles' "Krang"" en "saw-boss van Jayce and the wheeled warriors" (google ze) in een blender, mix tot je een godsmottige smurrie hebt, haal vervolgens wel even ál het zout eruit en flikker vervolgens deze zouteloze bende op het witte doek.
Ziedaar: Invasion from mars.

0 sterren kan ik helaas niet geven merk ik,
Dan maar die 1/2
Ben er gewoon chagerijnig van. :s

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 november 2011, 17:35 uur
Invasion from mars?....eeeehm...Invaders from mars natuurlijk