But I'm a Cheerleader (1999)

56 stemmen | gemiddelde 2,49
Komedie / Romantiek
85 minuten
geregisseerd door
Jamie Babbitmet Natasha Lyonne, Clea DuVall en Cathy Moriarty
Megan is een all-american girl. Ze is cheerleader en heeft een vriendje. Maar ze houdt er niet erg van om haar vriendje te kussen, en ze heeft foto's van vrouwen in haar kluisje hangen. Haar ouders en vrienden trekken de conclusie dat ze wel lesbisch moet zijn, en sturen haar naar een 'rehabilitatie-school' voor homoseksuele en lesbische jongeren. Hier wordt ze geleerd hoe ze hetero kunnen worden. Zal ze zich bekeren tot hetero, of geeft ze toe aan haar liefde voor de mooie Graham?
1,5
[permalink] geplaatst op 8 oktober 2003, 14:20 uurEhm... beetje baggerfilm... maar... soms zat er een goed puntje in... de muziek op sommige stukken en het filmen van de lesbische scene.
Toch jammer... had meer kunnen zijn voor een comedy. Ben ook geen fan van de hoofdactrice.
0,5
[permalink] geplaatst op 4 maart 2004, 10:38 uurDit moet 's werelds slechtste film zijn! Om wat draait deze film?? Dat ik daar mijn tijd aan verspilt heb!
3,5
[permalink] geplaatst op 21 april 2005, 2:15 uurIk heb me echt rot gelachen! Erg stereotyp allemaal, maar o zo leuk! Vooral de homootjes deden het bij mij erg goed. Diepgang hoef je niet te verwachten, maar humor ech wel!
De romantiek pakte me ook wel, vooral door het contrast met het bijna absurde EO milieu.
4,5
[permalink] geplaatst op 4 juni 2005, 18:34 uurGreat!
Clea is altijd leuk....verhaal is erg leuk als je de achterliggende gedachte begrijpt!
[permalink] geplaatst op 24 juli 2005, 23:37 uur
2,0
[permalink] geplaatst op 22 januari 2007, 17:20 uurIk snap niet echt waarom ze deze film hebben gemaakt. Standaardkomedie met een belachelijk verhaal.
2,5
[permalink] geplaatst op 26 maart 2007, 15:26 uurSlaat nergens op maar kijkt wel lekker weg 2.5*
2,0
[permalink] geplaatst op 11 september 2007, 22:12 uurheel raar verhaal, slaat eigenlijk helemaal nergens op.
natasha lyone vind ik stom, maar Clea duvall is wel leuk.
apparte met een verhaal wat inderdaad nergens op slaat.
[permalink] geplaatst op 12 mei 2008, 20:22 uurhahaha, wat een hilarisch verhaal

true directions, jaaa, ik gooi mijn eventuele homoseksuele kinderen later ook in een kamp

nee, dat zou ik nooit doen, maar opzich geloof ik nog bijna dat ze hier en daar in de wereld gek genoeg zijn om zo'n kamp te stichten....
als je even verder denkt kan je het ook linken aan een belangrijkere boodschap.
nah, vooral erg grappig, maar verwacht er niet te veel van verder.
2,0
[permalink] geplaatst op 9 augustus 2009, 12:08 uurGrappige film maar that's it 2*
2,0
[permalink] geplaatst op 25 oktober 2009, 15:14 uurAfgezien van het het vreselijke plot (hoe verzin je het?

) en de vele foute stereotypes vond ik dit wel een geinig filmpje. Tenminste, het wordt allemaal zo overdreven gebracht dat er zo nu en dan nog wel een glimlachje af kon bij mij.
[permalink] geplaatst op 25 oktober 2009, 22:59 uurniethie schreef:(hoe verzin je het?

Je haalt het gewoon uit de werkelijkheid. In de VS bestaan echt van dat soort "kampen". Was een paar jaar geleden nog een enorme rel over.
2,0
[permalink] geplaatst op 25 oktober 2009, 23:16 uurPfff, dat dat anno 2009 nog steeds kan zeg. Belachelijk gewoon! Ouders die hun kind daar naartoe sturen moeten eerst zichzelf eens na laten kijken.
Hoe verzin je uberhaubt zoiets

Vind het nog steeds even ridicuul klinken als toen ik het in mijn bericht schreef en nog niet wist dat ze echt bestonden.