The Patriot (2000)

2199 stemmen | gemiddelde 3,56

Verenigde Staten / Duitsland
Oorlog /
Actie165 minuten / 175 minuten (extended version)
geregisseerd door
Roland Emmerichmet
Mel Gibson,
Heath Ledger en
Jason IsaacsNa enkele jaren in het leger gevochten te hebben, wil Benjamin Martin niets liever dan een rustig leventje leiden. Als zijn zoon zich echter aanmeldt voor het Amerikaanse leger, om de jonge natie te verdedigen tegen de Britten, wordt hij gedwongen de wapens weer op te pakken.
4,0
[permalink] geplaatst op 6 januari 2012, 17:50 uurGeweldige actie/oorlog/wraakfilm met zeer goed spelende Mel Gibson.
De verhaallijn was prima.evenals de decors/omgeving waar het opgenomen is.
heeft mij geen minuut verveeld.
Absoluut een aanrader!
3,5
[permalink] geplaatst op 26 januari 2012, 11:57 uurGoede film,alhoewel ik niets van de beurs snap vond ik hem toch spannend en goed;)
3,5
[permalink] geplaatst op 26 januari 2012, 12:57 uurBeurs?
4,0
[permalink] geplaatst op 5 februari 2012, 13:41 uurSterke film. Goed verhaal, mooie beelden en met goed geluid helemaal geweldig.
3,5
[permalink] geplaatst op 3 april 2012, 19:37 uurSterke wraakfilm die geen enkel moment verveeld.
3,0
[permalink] geplaatst op 16 mei 2012, 14:32 uurEen echte Mel Gibson film, hij doet waar hij goed in is: wraak nemen. Prima verhaal, die vooral er sterk begint. Maar het duurt me allemaal net te lang, en is af en toe net te Amerikaans, om het uiteindelijk als goed te beoordelen.