134.911 gebruikers | 85.732 films | 31.052 regisseurs | 3.508.779 berichten | 4.931.200 stemmen

And Now... Ladies and Gentlemen (2002)

And Now... Ladies and Gentlemen (2002)
33 stemmen | gemiddelde 2,27
mijn stem:
Frankrijk / Verenigd Koninkrijk
Drama
133 minuten

geregisseerd door Claude Lelouch
met Jeremy Irons, Patricia Kaas en Thierry Lhermitte

De Britse gentleman en juwelendief Valentin (Jeremy Irons) heeft gewapend met bluf en humor voor kapitalen aan juwelen gestolen. Nu de grond te heet wordt onder zijn voeten koopt Valentin een luxe jacht en vaart hij de wereld rond. In Marokko ontmoet hij de oogverblindende jazz-zangeres Jane (Patricia Kaas), die net als hij op de vlucht is voor iets of iemand. Tussen Valentin en Jane ontstaat iets moois, maar het verleden lijkt hen in te halen.

gebruiker
bericht

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 september 2003, 0:29 uur
Not my kind of movie.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 april 2005, 14:15 uur
Viel me nogal mee. Is niet spectaculair, maar kon me wel boeien. Zaten wel mooie beelden in deze film.(en zeilschepen) Is voor 't eerst dat ik Patricia Kaas als actrice zag. Kon haar wel als zangeres(geb.Francaise, maar van Ned. afkomst?) 3*

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 april 2005, 15:20 uur
Erg jammer dat Patricia Kaas probeerde te acteren... Daardoor daalde de film voor mij enorm in zijn waarde. Mede hierdoor 1,5 ster

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 juli 2006, 21:54 uur
De film is mooi als men de landschappen bekijkt, en de stem hoort van patricia kaas (mooie stem, sensuele muziek). Het script op zich vind ik weinig omvattend en de acteerprestaties ook pover

1,5

tuureluur
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2007, 17:03 uur
ik vond dit wel aardige film niet super maar wel leuk om te kijken film verloopt best vlot. 2,5

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 februari 2008, 23:37 uur
yeah, well..
niet echt een realistisch filmpje, maar ook niet zo beroerd als men hier doet denken.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 maart 2008, 16:31 uur
Zeer zwakke film. Mijn advies: sla deze film over!

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 augustus 2008, 13:56 uur
Wat een zwakke film,niet mijn soort film maar ik gaf het nog een kans viel me vies tegen.
1.5

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 augustus 2011, 13:25 uur
Tha Luz schreef:
1.5

De film is gewoon niet om aan te zien!