134.911 gebruikers | 85.732 films | 31.052 regisseurs | 3.508.774 berichten | 4.931.135 stemmen

The Long, Long Trailer (1954)

Long, Long Trailer, The (1954)
4 stemmen | gemiddelde 3,00
mijn stem:
Komedie
103 minuten

geregisseerd door Vincente Minnelli
met Lucille Ball, Keenan Wynn en Desi Arnaz

Tracy en Nicky (gespeeld door de ook in werkelijkheid getrouwde Ball en Arnaz) vertrekken op huwelijksreis met een onmogelijk lange caravan die voor de nodige complicaties zorgt. Eenmaal onderweg blijkt het leven in de vrije natuur ook niet zo idyllisch als verwacht.

gebruiker
bericht

quote
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 januari 2008, 18:49 uur
Deze film begint met een prachtige melodie. Wat de film verder betreft: vind je 'I love lucy ' leuk dan is deze film ook best te doen.

quote
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 december 2010, 19:32 uur
Heb deze in het verleden van de BBC opgenomen, maar de video toch weer gewist. Ik begrijp nu waarom. Kon hem nu voor de tweede keer bekijken.
Om Lucille Ball en Desi Arnaz samen in een film te zien is natuurlijk de aanleiding geweest, maar een derde keer zit er niet in.

De film opent met de titelsong Breezin' along with the breeze, die Lucille en Desi ook nog eventjes in de film zingen. De twee doen hun best om er een leuke film van te maken, maar vaak doen ze teveel hun best waardoor maar af en toe echt leuke momenten. Erg veel ruimte krijgen ze niet en bovendien is de film heel studiomatig. Het laatste gedeelte maakt nog veel goed.
Eigenlijk gewoon weer een film van één keer kijken maar meer ook niet. 3.0