Chik Loh Go Yeung (1992)

geregisseerd door
Clarence Fok Yiu-leungmet
Chingmy Yau,
Simon Yam en
Wai YiuNadat ze de moord op haar vader heeft gewroken, wordt Kitty door de huurmoordenares Cindy onder de vleugels genomen. Samen vormen ze een dodelijk en supersexy team van betaalde killers. Maar wanneer Kitty verliefd wordt op politieagent Tinam, en Cindy het aan de stok krijgt met een rivaliserend duo van lesbische assassins, verandert haar leven in een draaikolk van geweld die uitmondt in een extreem bloederige eindstrijd.
[permalink] geplaatst op 15 januari 2003, 20:25 uurVertel eens, JayLunar?
[permalink] geplaatst op 25 mei 2003, 17:07 uurCat.III films? Wat zijn dat?
3,5
[permalink] geplaatst op 25 mei 2003, 17:57 uurJos2 schreef:
Cat.III films? Wat zijn dat?
Kijk
hier eens
Jos2 schreef:

[permalink] geplaatst op 25 mei 2003, 21:17 uurJos2 schreef:

[/quote]
Ik bedoel: de uitvoering kan veel beter.
2,5
[permalink] geplaatst op 23 augustus 2003, 14:25 uurAardig script, niet super. Begin was de actie goed ging geleidelijkaf naar beneden. Toch maar een 2,5 *. alleen omdat de erotische scenes super waren en tuurlijk voor de3 mooie dames:)
2,0
[permalink] geplaatst op 4 juni 2005, 12:39 uurMatige explotatie film, verhaal al 1000 keer gezien, soms wat lekkere gore en aardige actie, camerawerk is ook nog wel het aanzien waard, voor de rest niet veel. 2,0*
2,5
[permalink] geplaatst op 6 oktober 2006, 14:30 uurDe dames zijn drop dead gorgeous
2.5
[permalink] geplaatst op 25 april 2011, 22:21 uurSlordig en nauwlijks de moeite waard enkel Kitty maakte het nog enigzins kijkbaar