134.902 gebruikers | 85.714 films | 31.047 regisseurs | 3.508.535 berichten | 4.930.769 stemmen

locatie: Films » Underworld (2003) » Info

Underworld (2003)

Underworld (2003)
1874 stemmen | gemiddelde 3,30
mijn stem:
16 jaar geweld angstVerenigde Staten / Duitsland / Hongarije / Verenigd Koninkrijk
Horror / Fantasy
121 minuten / 133 minuten (director's cut)

geregisseerd door Len Wiseman
met Kate Beckinsale, Scott Speedman en Shane Brolly

Selene, een mooie vampierstrijdster met de kracht van tien mannen, raakt betrokken bij een oorlog tussen de rassen van vampieren en weerwolven. Ondanks dat ze van plan was om er één te vermoorden wordt Selene verliefd op een weerwolf.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 mei 2011, 14:15 uur
Het eerste en slechtste deel uit de underworld reeks

Ik vond hem niet zo heel erg leuk, ik had echt veel meer verwacht maar dat was het dus niet. Wel goede actie, maar ik zie totaal geen horror hierin, zoals minotaures al zei, eerder actie. En ik hou niet zo heel erg van vampiers in films, want elke keer zijn ze anders. De ene keer gaan ze dood door knoflook, andere keer een stok. Andere keer weer zilver. Het was gewoon veel minder dan ik had verwacht, Visueel is het nog wel mooi.
O-)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 juli 2011, 18:58 uur
Leuke, boeiende vampierenfilm. Het zat mooi in elkaar, en het verhaal was in orde, ook het acteerwerk was goed. Alles samen dus zeker een aanrader

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Underworld (€ 6,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Underworld (€ 7,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Underworld (€ 9,50)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 juli 2011, 14:40 uur
Goede Horror/Fantacy.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 juli 2011, 14:52 uur
Pas geleden weer herzien, en het blijft een leuke en toffe film.

puckb96
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 juli 2011, 15:23 uur
Ik blijf dit toch een goeie actiefilm vinden. Wat kan die Kate Beckinsale toch heerlijk spelen :)P

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 augustus 2011, 17:45 uur
domme film
alleen over zo vrouw maakt het voor mij die hele film te 1 tonig .
mijn mening - ik vind het niks aan ik wil er geen cent voor uit geven .
tenzij iemand zelf wil hebben die ik ken.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 september 2011, 23:24 uur
Het ziet er wel erg stijlvol uit, die kille en gotische sfeer, maar tegelijkertijd is Underworld één groot vampierencliché. Veel en diverse actiescenes, veel geneuzel en Kate Beckinsale moet naast een stiekeme vijand ook nog deze film redden. Het lukt haar niet, want de film vond ik uiteindelijk nogal pointless en saai.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 september 2011, 12:05 uur
Ondergewaardeerd.

Ik snap niet wat iedereen hier zo slecht aan vind. Ik heb me best vermaakt met deze film. Het verhaal en de actie zijn goed en het heeft zo'n heerlijke duistere sfeer.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 november 2011, 0:46 uur
een visueel mooie film, en het verhaal kan er zeker mee door, zeker als je er van 't 'genre houdt,

mij viel ie geenszins tegen -

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 januari 2012, 9:07 uur
Mooie film!

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 maart 2012, 9:30 uur
Fantastische film, steeds weer.
Ik heb gisteren de filmreeks voor de zoveelste keer bekeken en ik blijf het verhaal goed vinden.
Niet alleen het verhaal, maar uiteraard ook Kate Beckinsale in de rol van Selene is erg goed te noemen.

Af en toe zouden de visuele effecten hier en daar iets beter kunnen, maar ja het betreft dan ook geen gloednieuwe film.
Ik heb deel 4 nog niet gezien en heb hier helaas minder goede reviews over gelezen, maar ik blijf hoe dan ook fan van de Underworld quadrilogie.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 19:29 uur
Prachtrol van Micheal Sheen. Hem had ik vantevoren nog nooit zo gezien.
Verder zat er een goed verhaal in, dat vond ik wel vernieuwend voor het vampier genre.

Wat me nog wel opviel was dat bijna alle kogels die geschoten worden niks raken, dit zeg ik gewoon omdat ik het leuk vind, verder niks :).