134.917 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.980 berichten | 4.931.473 stemmen

locatie: Films » Denise Calls Up (1995) » Info

Komedie
80 minuten

geregisseerd door Hal Salwen
met Tim Daly, Caroleen Feeney en Alanna Ubach

Een groep vrienden in New York, werkend op hun PC's en laptops, houdt alleen contact met elkaar via fax en telefoon. Ze hebben het te druk om elkaar in het echt te ontmoeten. Gale speelt, over de telefoon, voor koppelaar voor Jerry en Barbara, die het op hun beurt prima met elkaar vinden, via fax en telefoon. Martin krijgt telefoon van een onbekende. Het is Denise, met een buitengewoon nieuwtje. Ze ontwikkelen via de PC een soort vriendschap met elkaar, en spreken elkaar... over de telefoon. En zo gaan de vrienden door, ze delen nieuws, hoop en dromen, via de PC, fax en telefoon...

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 januari 2003, 22:40 uur
Deze lijkt me best leuk.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 februari 2008, 19:22 uur
kweet niet kvond het niet zon goede film
alleen maar telefoongesprekken en ook een slecht einde

1ster

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Denise Calls Up (€ 8,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Denise Calls Up (€ 9,50)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Denise Calls Up (€ 9,79)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 februari 2010, 12:32 uur
Onbekende en zeker ook wel een ondergewaardeerde film hier op Moviemeter.
Kocht hem zelf voor 5 euro, en omdat ik weinig stemmen en recensies zag en het verhaal me wel wat leek besloot ik de gok te nemen.
Vervolgens lag deze film 2 weken op de plank door twijfel en omdat andere films vaak voor gingen.
Gister dan eindelijk bekeken, en ook al komt de film misschien een beetje traag op gang, hij wist me toch wel te boeien en ook de personages waren boeiend genoeg om te blijven volgen.
De film duurt natuurlijk ook maar net een krap uur en een kwartier maar dan nog vond ik het een fijne kijk ervaring.
Dan natuurlijk het einde nog, je verwacht bij zo film en al helemaal als je naar de cover kijkt een standaard zoetsappig einde zoals velen andere films kennen, was hier dus ook al helemaal op voorbereid, maar het einde viel reuze mee! het is een klein beetje standaard misschien maar toch zeker niet voorspelbaar en het past goed bij de rest van deze film.
Het is natuurlijk wel echt een praat film, maar dat kon je verwachten met een plot als deze toch?
Vanaf hier gewoon 3,5 sterren, een erg fijn tussendoortje!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 augustus 2010, 20:14 uur
narva77 schreef: