Saps at Sea (1940)

geregisseerd door
Gordon Douglasmet
Stan Laurel,
Oliver Hardy en
James FinlaysonDe jongens werken in een fabriek waar claxons worden gemaakt, maar Ollie kan niet tegen het lawaai en krijgt aanvallen van razernij. Dokter Finlayson constateert 'hornophobia' en schrijft een rustgevende vakantie op zee voor. Aan boord van hun gammele bootje blijkt zich echter een gangster te verbergen.
4,5
[permalink] geplaatst op 22 juli 2003, 0:20 uurSuperfilm! 4,5 sterren.
4,0
[permalink] geplaatst op 28 juli 2004, 15:03 uurIn deze film zit ook een pop die mama kan zeggen. En dat in 1940!
Voor de twee keer gezien blijft een leuke film, mijn 4* blijven staan.
4,0
[permalink] geplaatst op 8 maart 2007, 14:37 uurDe leukste Laurel & Hardy film tot nu toe, die voornamelijk bestaat uit non-samenhangende sketches met een rode draad (hornophobia).
Dat is misschien ook wel de kracht van Saps at Sea, niet een lange speelfilm vol onzin en flauwigheden en liedjes om het verhaal draaiende te houden. Saps at Sea is dikke pret. Vol toeters, slecht geprepareerd voedsel, een appartementencomplex waarin de loodgieter nogal vreemde buisjes aan elkaar gekoppeld heeft, een pop, een banaan en een geit. Ongegeneerd schaterlachen, dikke 4 sterren.
4,5
[permalink] geplaatst op 14 november 2009, 21:19 uurHornophobia

hoe bedenk je het.
Ik denk dat dit hun laatste echte goeie was, maar ohoh wat mis ik ze.
[permalink] geplaatst op 14 mei 2010, 20:52 uurHele leuke film,
HORNS!!! HORNS!!! HORNS!!!

pumpking
[permalink] geplaatst op 15 mei 2010, 23:16 uurIk mis dit duo, zo hard zelfs...
Ga morgen maar eens een L&H Marathon houden. Deze was geniaal, maar niet hun geniaalste.
3,5
[permalink] geplaatst op 1 november 2011, 21:10 uurHeerlijke komedie met Stan Laurel en Oliver Hardy op zijn best. Verhaal is gewoon leuk en er zitten veel grappige scènes in. En uiteraard stelen Stan Laurel en Oliver Hardy wederom de show. Vroeger was het altijd genieten als het duo op TV te bewonderen.