Till the Clouds Roll By (1946)

24 stemmen | gemiddelde 2,66
Muziek132 minuten / 135 minuten (DVD)
geregisseerd door
Richard Whorf en
Vincente Minnellimet
Judy Garland,
June Allyson en
Van HeflinDe muzikale biografie over Broadway-componist Jerome Kern begint met de première van zijn musical-hit 'Showboat' om vervolgens in flashback zijn levensloop uit de doeken te doen.
[permalink] geplaatst op 4 april 2005, 16:23 uurDeze film heb ik vanmiddag gekocht. Samen met "Snows of Kilimanjaro". IK zie dat hij heel laag scoort hier, maar twee stemmen. Ik ben benieuwd, ik hou wel van oude films/musicals. Zo snel mogenlijk kijken en dan stemmen.
2,0
[permalink] geplaatst op 26 maart 2007, 9:22 uurIk hou ook van oude films en ik heb niks tegen musicals, maar deze film (en dan ook nog met zo'n speelduur) kon ik bijna niet uit kijken.
3,0
[permalink] geplaatst op 8 januari 2008, 19:27 uurHet gedeelte met June Allyson met paraplu vond ik het mooiste dans en zangnummer uit de film. Met wie zingt ze dit nummer, is dat Donald O'Connell?? Te lange film, traag tempo.
[permalink] geplaatst op 27 januari 2008, 10:08 uurDick2008 schreef:
Het antwoord gevonden op amazon.com. Ze danst en zingt de titelsong met Ray McDonald.
3,5
[permalink] geplaatst op 12 augustus 2008, 17:13 uurGeromantiseerd levensverhaal van Jerome Kern, hoe dan ook één van de toppers uit de musicalwereld.
Best geslaagd vind ik en daarbij de songs en de toenmalige vedetten die dan toch tot mijn wereld behoren.
Een jonge Sinatra die "'Ol Man River" zingt, toch bijzonder niet ?
3,0
[permalink] geplaatst op 17 februari 2011, 21:53 uurFilm was in het verleden diverse malen op Super Channel te zien. Nou ja ik heb hem op dvd. Ik vind eigenlijk geen beste film, traag en lang. Maar ik pluk er fragmenten uit en verder spoel dan maar door. Dat is dan ook het voordeel van zo'n film want er komt een hele rij bekende artiesten voorbij. De muzieknummers worden vaak mooi in beeld gebracht.
Heb persoonlijk altijd het nummer Till the clouds roll by gezongen door June Allyson en Ray McDonald het beste gevonden, maar verder is het afwisseling van goed of minder goed. Het is ook maar wat je leuk vindt. 3.0.