134.911 gebruikers | 85.732 films | 31.052 regisseurs | 3.508.763 berichten | 4.931.075 stemmen

locatie: Films » Beyond (2011) » Info

12 jaar angstVerenigde Staten
Thriller

geregisseerd door Josef Rusnak
met Jon Voight, Teri Polo en Dermot Mulroney

John Koski is een rechercheur die onderzoek doet naar de ontvoering van het nichtje van de politiecommissaris. Hij wordt hierin bijgestaan door Farley, een beroemde helderziende die beweert het meisje gezien te hebben in visioenen. Naarmate het onderzoek vordert, komen er steeds vreemdere dingen aan het licht. Koski trekt zijn eigen geestelijke gezondheid in twijfel en ontdekt een duister geheim over zichzelf...

Vanaf 12 juni te huur
» alle films die je binnenkort kunt huren

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 maart 2012, 11:29 uur
Ik begrijp de lage score bij IMDb [4.4] niet. Ik vond het best een boeiende thriller met een meer dan redelijke ontknoping . De film wordt gedegen gedragen door Jon Voight als gekwelde inspecteur, die net voor zijn pensioen een laatste lastige zaak wil oplossen. Het paranormale lijntje had wat meer uitgediept kunnen worden wat mij betreft. 3.5

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 maart 2012, 23:15 uur
Een soort van ouderwetse, billijke, maar voor de hand liggende, veilige en standaard tv-thriller, die goede momenten kent, maar te weinig inhoud en diepte. De achtergronden van de verschillende personages blijven onderbelicht. De film kent intrigerende, vreemde en bovennatuurlijke elementen, echter de scènes zijn voor een deel voorspelbaar. Jon Voight torent boven de rest van de cast uit.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Beyond (€ 15,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Beyond (€ 17,00)
gratis verzending

Beyond (€ 19,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 maart 2012, 23:35 uur
gauke schreef:
.Jon Voight torent boven de rest van de cast uit.

En dat vond ik al beroerd. kun je nagaan. Nee. Dit was het absoluut niet.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 april 2012, 19:08 uur
Ik vond het zelf een goede film, spannend met een bijzonder sfeer. In een heel mooi landschap bovendien. Goed in elkaar gezet. Heb veel van genoten.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 april 2012, 23:21 uur
Net gekeken.

En ben totaal niet onder de indruk van deze film.
Zeer matig gespeeld en uitgevoerd.

Jon Voight speelde nog redelijk , maar de rest viel me zwaar tegen.

Had er veel meer van verwacht .Nee, niet mijn film

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 april 2012, 17:24 uur
Roelandus schreef:

Ik begrijp de lage score wel.
"Beyond" is meer dan teleurstellend.
Jon Voight stelt sowieso al teleur en acteert gemaakt en ongeinspireerd.
De paranormale radio verslaggever is zelfs belachelijk wanneer hij in trans raakt.
De ouders van het meisje hebben totaal geen chemie met hun rollen/karakters.
Laten liggen deze film. Zonde van de slijtage van je dvd speler.
1.5*/2*

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 april 2012, 13:35 uur
Zeer matige film. Zelfs als tv film zou ie t nog slecht doen volgens mij. 13 in een dozijn verhaal. Zeer matig acteerwerk en de special FX zijn ook om te huilen. Een echte afrader. Zonde van je tijd. 1,5 ster

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 april 2012, 22:12 uur
Wat een goede film, boeiend van begin tot einde.
Als je niet van paranormale films houdt moet je niet kijken maar als je dit als film gaat zien is het mooi. Miisschien helpt het het als je tijdens het kijken niet de film gaat analyseren en alle filmkarakters omzet naar acteurs.
Wanneer ik de kommentaren lees is het blijkbaar een film die je geweldig vindt of niks. Geen tussen weg.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 april 2012, 0:48 uur
Matig verhaal matig gespeeld. Snel vergeten.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 mei 2012, 21:10 uur
Pachtige film, mooie omgeving en Jon speelt de rol zoals een man van die leeftijd het hoort te doen. By the way "muziek bij de film TOP"