132.195 gebruikers | 82.879 films | 30.189 regisseurs | 3.421.380 berichten | 4.774.860 stemmen

How to Lose a Guy in 10 Days (2003)

How to Lose a Guy in 10 Days (2003)
1260 stemmen | gemiddelde 3,02
mijn stem:
Verenigde Staten / Duitsland
Komedie / Romantiek
116 minuten

geregisseerd door Donald Petrie
met Kate Hudson, Matthew McConaughey en Kathryn Hahn

Als columniste voor het trendy tijdschrift Composure krijgt Andie Anderson de opdracht om uit de eerste hand te beschrijven hoe je van een man kunt afkomen... binnen 10 dagen! Andie's doelwit, de gewilde vrijgezelle reclamejongen Benjamin Barry, gaat ondertussen de weddenschap aan dat hij iedere willekeurige vrouw rond zijn vinger kan winden... binnen 10 dagen!

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 januari 2011, 22:19 uur
Een uitwerking zoals het was bedoelt en dus in zekere zin geslaagd: 2.50 (2.60).
Hoewel voorspelbaar, what’s new; is de film het kijken meer dan waard. Het gebeurd niet vaak dat in mijn ogen het potentieel van een dergelijk plot, in een romcom notabene, maximaal wordt benut. De geslaagde scenes worden op een gegeven moment in hoog tempo aan elkaar geregen, met weliswaar een forse dip een kwartier voor het slot, maar de prent had zijn credits op dat moment al ruimschoots verdient. Wat vooral aan het succesvolle duo McConaughey - Hudson is te danken. De chemie spat er werkelijk aan alle kanten vanaf, iets wat ik absoluut niet had verwacht, en wat het uiteindelijk dus des te aangenamer wist te maken; al bereikte Hudson meer dan eens de grens van overacting. Technisch oogt de prent hier en daar wat rommelig, maar ach, who cares.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juni 2011, 15:08 uur
Toegegeven, ik heb hier en daar gegrinnikt, maar zelfs voor een "vrouwenfilm" is deze wel heel erg onorigineel en voorspelbaar. Deze film kan je met een gerust hart overslaan.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

How To Lose a Guy in 10 Days (€ 6,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

How To Lose a Guy in 10 Days (€ 6,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

How To Lose a Guy in 10 Days (€ 7,89)
exclusief € 1,75 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 juli 2011, 20:05 uur
Redelijke romcom!
Niet echt mijn ding, ook niet slecht van McConaughhey..

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 augustus 2011, 12:52 uur
Hoe onlogisch kan een verhaal worden?

Alsof Kate haar verhaal niet af had kunnen maken door na een dag of 5 eerlijk tegen hem te worden. En een reclame-baas die een belangrijk account aan iemand geeft op basis van het criterium of hij in 10 dagen een meisje verliefd op hem kan laten worden.

Aan de andere kant: Kate Hudson is redelijk om naar te kijken en McConaughey wel goed gecast. Het gepest was bij vlagen wel vermakelijk...2.5.