Borderline (1980)

geregisseerd door
Jerrold Freedmanmet
Charles Bronson,
Bruno Kirby en
Bert RemsenJeb Maynard is een Amerikaanse agent die probeert te voorkomen dat Mexicanen illegaal de grens met de Verenigde Staten oversteken. Met behulp van Elena Morales, een vrouwelijke immigrant, komt hij op het spoor van de rijke Hotchkiss, die voor hoge prijzen Mexicanen helpt Amerika binnen te komen.
3,0
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2005, 12:50 uurSaai, stereotiep en standaard Bronson-gevalletje. Een van de eerste rollen van Ed Harris. Niet veel bijzonders, enkel voor de die hard Bronson-fan.
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2005, 14:37 uurDat zullen er weinig zijn denk ik.
1,5
[permalink] geplaatst op 30 januari 2007, 5:41 uuruit verveling gekeken
veron35
[permalink] geplaatst op 25 maart 2008, 15:18 uurmikoz schreef:
Dat zullen er weinig zijn denk ik.
Zowel mijn vader als mijn moeder en mijn tante

. Hij was natuurlijk wel geweldig in Once Upon a Time.
0,5
[permalink] geplaatst op 28 juli 2008, 7:18 uurna 40 minuten nog geen seconde gekeken waarvan ik dacht: die is het waard.
0,5 vor de moeite
3,0
[permalink] geplaatst op 24 februari 2010, 19:18 uurDe film vond ik zeker niet saai; de setting is best aardig en het thema eveneens. Het verhaal biedt echter geen verrassingen en het is niet heel goed uitgewerkt. Wat meer actie had de film misschien wel goed gedaan aangezien het drama niet echt kan overtuigen.
3,5
[permalink] geplaatst op 8 februari 2011, 18:05 uurWat een lage beoordeling! Ik verwachte niet veel van deze film, maar ik vond het een goede film!
De actie en spanning was wel ver te zoeken, maar het verhaal was prima uitgewerkt en ik verveelde me er geen moment mee
Je krijgt eigenlijk meteen een kijkje in het leven van de Mexicaanse illegalen die op de gekste manieren de grens over te steken. en vond het daarom ook realistisch overkomen en dat was volgens mij ook wel de bedoeling. Maar als je niet van zemel films + Charles Bronson houd, kijk hem dan maar niet.
3.5 *
2,5
[permalink] geplaatst op 20 februari 2011, 16:47 uurTamelijk goeie film met Bronson ( zoals altijd in een harde rol ), en de eerste rol van Harris, en gelijk goed ook nog.
Niet veel actie....het gaat em meer om `t misdaadverhaal wat nogal goed inelkaar zit.
Bronson top, zoals altijd, maar vond Harris toch ietsje beter.
Ik had de dvd-release, en net of zat ik te kijken naar een aftandse vhs videoband, dus `t beeld had veel beter gekund.
Als je een film digitaliseerd, doe `t dan goed.
2.5 *
3,0
[permalink] geplaatst op 2 maart 2011, 19:41 uurNiks mis mee goed en realistisch verhaal zat prima in elkaar.
Goed geacteerd en vooral Harris doet het prima.
Weinig actie maar dat is niet zo erg.