Ouwehoeren (2011)
Alternatieve titel: Meet the Fokkens

21 stemmen | gemiddelde 3,19
[permalink] geplaatst op 5 november 2011, 0:24 uurZe waren eerder vandaag bij DWDD. Persoonlijk moet ik niet zoveel hebben van hoererij enz maar ben toch benieuwd naar de persoon zelf. Deze docu wil ik toch bekijken al is het alleen al voor het idee van. En natuurlijk de nieuwschierigheid naar het 'werk' zelf.
[permalink] geplaatst op 7 november 2011, 17:42 uur
[permalink] geplaatst op 17 november 2011, 10:17 uur
[permalink] geplaatst op 29 november 2011, 11:16 uurTijdens Docs for Sale, de filmmarkt van IDFA, is de film "Ouwehoeren" verkocht aan omroepen in Israël, Zweden en België en is er sterke interesse getoond door vele andere omroepen uit o.a. Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Zeer uniek voor een documentaire is dat ook distributeurs uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk zich hebben gemeld om de film in de bioscoop uit te brengen.
INTERNATIONAAL SUCCES VOOR OUWEHOEREN - A-Film - afilm.nl
[permalink] geplaatst op 4 december 2011, 12:28 uurWalgelijk
2,5
[permalink] geplaatst op 23 januari 2012, 9:30 uurEen aantal grappige momenten, maar de vrouwen komen tot het laatste stukje in de sneeuw, helemaal niet oprecht over. Ze werden gefilmd en wisten dat, en gedroegen zich ernaar, en wat was dit goed te zien. Ik hou van Amsterdam, maar kan me kapot ergeren aan dat overdreven "Amsterdamse". De gedeelten waar één van de zussen "aan het werk" was, vond ik onnodig en niet leuk (lees:walgelijk) om te zien. Ze wilde stoppen, kon ook hulp krijgen van één of andere gristelijke beweging (ook erg onduidelijk wie deze mensen nou waren), maar uitgerekend haar zus, die zelf wel al twee jaar geleden was gestopt, haalde haar over om door te gaan. Ik vond dat onbegrijpelijk.
3,5
[permalink] geplaatst op 11 april 2012, 11:15 uurMooi portret van een tweeling die het oudste beroep ter wereld heeft uitgeoefend. Het trieste leven van één van de twee komt voorbij, maar er zijn ook zeker veel humoristische momenten. De expliciete scènes waren niet echt nodig. Op dit moment nog in de Smart Cinema in Amsterdam te zien.
[permalink] geplaatst op 25 april 2012, 15:13 uurEnig idee wanneer deze op tv komt.
In een ver verleden heb ik 1 van de 2 wel eens bezocht