New Kids Nitro (2011)

Steffen Haars en
Flip van der Kuilmet
Huub Smit,
Tim Haars en
Wesley van GaalenFriesland wordt getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn in oorlog met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel. Dit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen. Als de Friese zombies een Brabants slachtoffer maken, moeten de twee groepen hun krachten bundelen om het grotere kwaad te trotseren.
1,5
[permalink] geplaatst op 6 september 2012, 22:04 uurHad het na deel één wel gezien. Vooral de onderbrekingen met zogenaamde grappen zijn strontvervelend. Zelfs de zombies kunnen het niet leuk maken.1,5*
0,5
[permalink] geplaatst op 23 september 2012, 1:30 uurWat een k*t film jonge!
1,0
[permalink] geplaatst op 28 september 2012, 16:44 uurWaar ik nitro nog wel te pruimen vond als New Kids fan, was ik deze film echt helemaal beu na een half uur. Ik vind het echt helemaal niets. Ik denk dan ook dat de beslissing om te stoppen met New Kids een hele goeie is geweest van de heren. Het was mooi.
2,0
[permalink] geplaatst op 29 september 2012, 12:23 uurturbo bdoel je?!
3,0
[permalink] geplaatst op 10 november 2012, 12:02 uurLeuk.
Net zoals de eerste film is ook dit weer een opeenstapeling van grove situaties veroorzaakt door een bende marginalen. Als toemaatje wordt er nog een vampierenplaag...excuseer zombieplaag aan toegevoegd

De confrontaties tussen onze gabbers uit Maaskantje en Schijndel zijn vaak hilarisch!
2,5
[permalink] geplaatst op 17 november 2012, 13:22 uurMatige film waarin de vrienden uit Maaskantje het aan de stok krijgen met een groep uit Schijndel. Opnieuw is de humor lekker grof en volgen de grappen elkaar in een rap tempo op. Echter valt het vaak in herhaling en heb je het na een half uur eigenlijk al wel gezien.
1,5
[permalink] geplaatst op 17 november 2012, 17:07 uurEen herhaling van de 1e , en met exact dezelfde humor die snel verveeld.
Soms te grof om nog leuk te vinden.
3,5
[permalink] geplaatst op 27 november 2012, 21:15 uurZeker niet slechter dan zijn voorganger. Nog maar zelden een aflevering van de serie gezien, maar de New Kids films vind ik top. Zoveel platvloersheid is doorgaans niet aan mij besteed, maar dit is echt lachen.
[permalink] geplaatst op 5 januari 2013, 22:05 uuren dan vraagt men zich af waarom er weinig tot haast geen normen en waarden meer zijn , deze achterlijke verloedering moesten ze keihard aanpakken voor alle betrokkenen in dit misselijkmakend decadent .... ach het zal je kind maar zijn
3,5
[permalink] geplaatst op 6 januari 2013, 0:33 uurthe-real-tiete schreef:
Gelukkig is jouw avatar van een opvoedkundig verantwoorde serie

orbit
[permalink] geplaatst op 6 januari 2013, 2:39 uur
orbit
[permalink] geplaatst op 6 januari 2013, 2:49 uurIn principe is het beiden lomp.. de knipoog (satire) is ook bij beiden aanwezig hoor. Verder maakt het bij humor niet zo heel veel uit of het een politiek bewogen kunstwetenschap is. De cruciale factor is of het werkt

1,5
[permalink] geplaatst op 24 januari 2013, 13:20 uurEigenlijk gewoon een slechte film. Begint nog enigszins grappig, maar er wordt slecht geacteerd...(is dit wel acteren?). Heel veel dingen zijn ook gewoon echt niet grappig (meer). Deel 1 was nog zeer vermakelijk, dit vervolg dramatisch... en gelukkig hadden de makers dit zelf ook al door!

(zie intro).
4,0
[permalink] geplaatst op 24 januari 2013, 18:51 uurActeerwerk? Boeiend in een film als deze! Pils, een lach en een traan. Cool vervolg blijft dit!
3,0
[permalink] geplaatst op 12 februari 2013, 19:22 uurKan de inzet best waarderen. Lekker hersenloos kijkwerk.
[permalink] geplaatst op 12 februari 2013, 20:57 uurorbit schreef:In principe is het beiden lomp.. de knipoog (satire) is ook bij beiden aanwezig hoor. Verder maakt het bij humor niet zo heel veel uit of het een politiek bewogen kunstwetenschap is. De cruciale factor is of het werkt
Als je het onderscheid niet ziet tussen southpark en newkids, dan heb je een zeer beperkte kijk op humor.
1,0
[permalink] geplaatst op 1 maart 2013, 15:44 uurMooi voor eenmalig te zien voor de rest maar een zwakke bedoening 1 op 5
1,0
[permalink] geplaatst op 4 april 2013, 16:57 uurFlauw, saai, dom en vooral erg eentonig. Lomp kan best leuk zijn natuurlijk, maar als iemand het alfabet gaat boeren is het zo bij de A, B en C nog wel aardig maar heb je het bij de F of de G ook wel gezien. De heren van New Kids zijn dan pas begonnen en eindigen niet voordat elke 'grap' 20x is gemaakt, erg vermoeiend om naar te kijken en tevens pijnlijk onleuk.
1* voor de boys uit Woensel.
2,0
[permalink] geplaatst op 4 mei 2013, 13:20 uurminder dan new kids turbo, ook de scenes springen van hak op de tak en zit geen logica in.
0,5
[permalink] geplaatst op 19 mei 2013, 20:04 uur0,5 * Het enige goede van deze kut-film is dat de 80 minuten niet gehaald wordt. Verder maar geen woorden aan vuil maken.
2,5
[permalink] geplaatst op 30 mei 2013, 1:52 uurLekkere wegkijker die het voornamelijk van vermeende shockering, herhaling en in scene gezette lompheid moet hebben.
Kan me voorstellen dat mensen hier om gieren, maar dit ''thema'' had toch veel beter uitgewerkt kunnen worden, het is nu wat amateuristisch prutswerk geworden. De grappen vond ik merendeels echt te flauw, dat had makkelijk wat beter gekund, hoewel ik soms toch echt ook wel moest lachen (dat zwangere pijpstertje).
De beste humor vond ik overigens in dingen die volgens mij niet eens grappig bedoeld waren;
Schultenbrau bij de Jumbo, en een ''komeet'' inslag...... das pas lachuhhhh, homo's!