142.970 gebruikers | 94.188 films | 34.061 regisseurs | 3.798.101 berichten | 5.445.668 stemmen
Gebruikersnaam:

Actie / Thriller
91 minuten

geregisseerd door David Koepp
met Joseph Gordon-Levitt, Michael Shannon en Dania Ramirez

Een fietskoerier uit New York (Joseph Gordon-Levitt) krijgt een envelop van een jonge vrouw op een universiteit in een buitenwijk van Manhattan en hem wordt verteld dat hij 90 minuten heeft om de envelop te bezorgen op een adres in Chinatown. Complicaties ontstaan wanneer een undercover politieagent verschijnt en de envelop onder speciale omstandigheden opeist. De waarheid, verborgen motieven en de inzet op leven en dood worden onthuld aan de hand van een reeks flashbacks. Dit terwijl de agent en de boodschapper in een hevige achtervolging door heel Manhattan verwikkeld raken, racend tegen de klok nadat de boodschapper de kostbare aard ontdekt van de geringe inhoud van de envelop.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 april 2013, 0:55 uur
Interessant concept wat met een beter scenario veel beter had kunnen zijn.
Nu bleef het allemaal wel erg slap.
De fietsscenes waren leuk gedaan vond ik, ben zelf geen fietser maar ik zou er bijna zin in krijgen en dat is dus wel knap gedaan. Hoe je van iets saais iets cools kunt laten zien.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 april 2013, 13:31 uur
Vermakelijke actiefilm. Speed maar dan met een fiets. Flitsend gemonteerd en verveelt geen seconde. Verhaal is simpel maar actie is vet.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 mei 2013, 11:42 uur
Het bewoog en het voldeed. Hierboven schrijft Barcam Speed op een fiets, ik vond het Taxi op een fiets. Een film voor het jongetje in je.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Premium rush (€ 14,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Premium rush (€ 16,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Premium Rush (€ 17,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 mei 2013, 20:41 uur
Helemaal niet slecht, maar had toch een beter verhaal verwacht.
De actiescènes zijn wel prima en soms wel indrukwekkend, lijkt me niet simpel om met een fiets door een grootstad als New York te razen, denk ik geen enkele stad nota bene.
Goede rol van Joseph Gordon-Levitt, maar vooral ook van Michael Shannon, die ook schittert in de serie 'Boardwalk Empire'.
En ook over de soundtrack was ik wel opgetogen, met o.a. The Who als topper.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 mei 2013, 16:59 uur
leuk vermakende film met een snel tempo en aardig verhaal.
mooi om te zien hoe ze al fietsend door new york racen.
camerawerk is uitmuntend.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 juni 2013, 14:00 uur
Heel vermakelijk, maar ook heel ongeloofwaardig. De acties op de fiets zijn erg leuk en flitsend, dat maakt de film het kijken waard.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 juni 2013, 13:11 uur
Leuke fietsactie-film. Beetje lage score hier.