134.911 gebruikers | 85.732 films | 31.052 regisseurs | 3.508.756 berichten | 4.931.064 stemmen

Seven Girlfriends (1999)

Komedie / Romantiek
99 minuten

geregisseerd door Paul Lazarus
met Tim Daly, Laura Leighton en Olivia d'Abo

Jesse is een charmante en romantische man van in de dertig, die niet wil denken aan trouwen. Hij is ook niet in staat om een succesvolle relatie in stand te houden. Als hij en Hannah, zijn vriendin, uit elkaar gaan, probeert hij wanhopig te onderzoeken wat hij verkeerd doet, en probeert hij vroegere fouten ongedaan te maken. Hij bezoekt al zijn vroegere vriendinnen waar hij een serieuze relatie mee heeft gehad, om hen te vragen wat hij fout heeft gedaan.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 januari 2003, 22:44 uur
Leuke, lieve en sexy komedie.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 januari 2007, 19:58 uur
Dit verdient zeker wel een hogere score. Mooie komedie en vooral de bijrollen zijn fantastisch van oa Mimi Rogers. :)

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Seven Girlfriends (€ 4,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Seven Girlfriends (€ 5,00)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Seven Girlfriends (€ 5,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 oktober 2007, 19:16 uur
Maar ik vond dat Laura Leighton het meeste werk deed.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 juni 2010, 22:14 uur
Aan Timothy Daly ligt het zeker niet, die brengt het goed. Verder zijn de actrices verschillend. Sommige spelen redelijk, andere matig. Zo doet Olivia d'Abo het wel aardig maar krijgt gewoon, net als die anderen te weinig gelegenheid om een leuke rol neer te zetten. Bovendien werd vaak op een heel verkeerd moment overgeschakeld naar haar. Het eerste en laatste gedeelte zijn het leukst verder vaak saai. Ik vind het een teleurstellende, nogal rommelige film. 2.0.