Must Be Santa (1999)

geregisseerd door
Brad Turnermet
Arnold Pinnock,
Dabney Coleman en
Deanna MilliganDe tegenstribbelende Floyd Court is de nieuwe Kerstman. Hij wil de liefde van zijn dochter Heather herwinnen. Floyd misbruikt zijn nieuwe krachten... en Floyd vindt dat hij het niet waard is om de Kerstman te zijn.
2,5
[permalink] geplaatst op 26 december 2005, 1:12 uurgeen onaardige film... beetej standaardverhaal. het leuke aan deze film is dat deze voor een groot deel afspeelt op de noordpool. dat is ook wel eens leuk om te zien.
**1/2
0,5
[permalink] geplaatst op 26 december 2005, 16:54 uurDe film mist warmte en het kerstgevoel ontbreekt. Het verhaal en de uitwerking ervan is ongeïnspireerd, dodelijk saai, niet grappig en vrijwel fantasieloos. Ook het acteerwerk is slecht en de Noordpool-decors zijn minimalistisch en goedkoop. Eén van de slechtste (kerst)films die ik ooit heb gezien! Alleen Joe Flaherty als Count Floyd is de moeite waard. > 0.5*
2,0
[permalink] geplaatst op 26 december 2006, 22:30 uurVoor de liefhebbers die de film willen kijken vandaag: de film zal pas om 22:55 beginnen in plaats van de eerder aangegeven tijd van 22:25
2,0
[permalink] geplaatst op 27 december 2006, 16:05 uurFantasieloze kerstfilm die zich inderdaad grotendeels op de noordpool afspeelt.
Na het zien van deze film krijg je meteen meer waardering voor de prachtige decors in the Santa Claus films. In deze film is het overduidelijk dat de film grotendeels in de studio is opgenomen.