Last Days Here (2011)

Documentairegeregisseerd door
Don Argott en
Demian Fentonmet
Bobby Liebling en
Sean PelletierOver het leven van heavy metal legende Bobby Liebling, de zanger van de band Pentagram. Liebling worstelt al tientallen jaren met een harddrugverslaving en moet zijn persoonlijke demonen zien te overwinnen om zijn leven weer op de rails te krijgen. Hij woonde al die tijd in de kelder van zijn ouders en krijgt nu hulp van Sean Pelletier, die zowel zijn manager als een vriend voor hem is. Ook de band zelf en haar muziek komt aan de orde.
[permalink] geplaatst op 25 juli 2011, 16:06 uurPromoclip.
Nooit van gehoord, maar
Pentagram loopt al een hele tijd mee.
En kennelijk ook weer helemaal
terug. Interessant.
4,0
[permalink] geplaatst op 23 november 2011, 1:49 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenOok ik had tot een paar uur geleden nog nooit van Pentagram gehoord, maar ze bestaan dus echt. Ik zit redelijk diep in het muziekwereldje en ben bekend met veel sex-, drugs- en rock 'n' roll-verhalen, maar zo bont als Liebling het maakt heb ik het nog niet vaak gezien. Ergens in de film somt hij op hoe lang hij al de coke en crask is. En daar laat hij het niet bij. Het is werkelijk een mirakel dat hij nog leeft, als je hem zo ziet zitten in de "sub-basement" van zijn ouders. Ongehoord wat een puinhoop is het daar. Over het verdere plot zal ik me niet uitlaten, maar een mooi metalsprookje van de lelijke zwaan die..... is het wel..
Een aanrader, ook voor de niet-metal/hardrock-fans!
[permalink] geplaatst op 25 februari 2012, 17:28 uur
[permalink] geplaatst op 25 februari 2012, 18:31 uurIk leerde Pentagram met hun debuut kennen dat (pas) in 1985 verscheen. Het leek vooral veel op Black Sabbath naar mijn mening maar ik vond het wel een goede plaat. En nog steeds.
Hun beste tijd was volgens mij toen ze een contract bij het label Peaceville hadden.
De promoclip en trailer maken mij niet meteen warm om deze docu te gaan zien. Maar als de gelegenheid zich voordoet zal ik zeker kijken.