Underworld: Awakening (2012)

Måns Mårlind en
Björn Steinmet
Kate Beckinsale,
Charles Dance en
India EisleySelene (Beckinsale), de vampierenstrijdster, is net uit een twaalfjarige cryogene slaap ontwaakt. De wereld is in die periode drastisch veranderd: de mens heeft het bestaan van vampieren en weerwolven ontdekt, en voert een meedogenloze oorlog om beide onsterfelijke soorten uit te roeien.Vanaf 26 juni te huur
» alle films die je binnenkort kunt huren
Vanaf 25 juni te koop op DVD en Blu-Ray
» alle films die je binnenkort kunt kopen
3,5
[permalink] geplaatst op 17 mei 2012, 13:38 uurFor 12 years, I was held captive by the humans. The world I once knew has changed. Vampires and Lycans are now the hunted.
Deze 4e Underworld film is wederom een vermakelijk deel geworden...
De special effects zien er goed uit en ook de gehele setting en aankleding is in orde waardoor de film weer een prima sfeertje heeft....
En natuurlijk maakt de aanwezigheid van Kate Beckinsale in haar geweldige outfit

ook heel veel goed, een prima keuze om gewoon haar te blijven vragen voor de rol van Selene.
Gezien de speelduur van deze film en het einde zal er vast en zeker een deel volgen,hopelijk wederom met deze cast.
2,0
[permalink] geplaatst op 17 mei 2012, 20:31 uurZiet er niet mooi uit, voegt niets toe.
3,0
[permalink] geplaatst op 17 mei 2012, 23:40 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenqua special effects was het slechter dan vorige delen
en ik heb geen idee in welke tijd ze zaten maar het was wel raar om oude mercedes e klasses te zien als politiewagens.
verder was het wel jammer dat micheal niet lang erin zat
actie was wel redelijk aanwezig en het was wel leuk om te zien dat normale mensen meededen
2,0
[permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 17:45 uurAls je zin hebt in een klein anderhalfuurtje knokken in underworldstyle kun je je hier nog wel mee vermaken. De actie is ook wel op niveau. Maar meer dan dat biedt deze film ook niet echt. Verhaal is waardeloos, wat mij betreft is deze franchise dood.
2,5
[permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 18:32 uurDeel 4 alweer, het kan niet op. Maar het verhaal wel wat mij betreft.
2,0
[permalink] geplaatst op 21 mei 2012, 22:58 uurZe zijn ook dezelfde fout begaan als wat er met Resident evil gebeurt is:
4e deel -> 3D wordt toegevoegd -> focus ligt op de actie -> verhaal wordt waardeloos -> film wordt waardeloos
Binnen 3 dagen ben je al vergeten waar het ook alweer over ging.