The Amazing Spider-Man (2012)

er is nog niet gestemd
Actie /
Sciencefictiongeregisseerd door
Marc Webbmet
Andrew Garfield,
Emma Stone en
Rhys IfansPeter Parker (Andrew Garfield) is een jonge, middelbare school student die heel tevreden bij zijn oom Ben (Martin Sheen) en tante May (Sally Field) woont. De tiener worstelt zowel met zijn hedendaagse menselijke problemen als met zijn geweldige bovenmenselijke krachten. Wanneer hij te maken krijgt met twee van zijn grootste aartsvijanden, 'The Lizard' (Rhys Ifans) en 'Proto-Goblin' (Irrfan Khan), zal hij al zijn krachten moeten aanroepen om het kwaad te bestrijden.Vanaf 28 juni in de bioscoop
» alle verwachte bioscoopfilms
[permalink] geplaatst op 14 januari 2010, 19:14 uurIn Film > Nieuws > The Amazing Spider-Man (2012):
Het vierde deel zal zonder Tobey Maguire en zonder regisseur Sam Raimi zijn.... Vind ik toch zéér jammer...
[permalink] geplaatst op 14 januari 2010, 19:14 uur
[permalink] geplaatst op 15 januari 2010, 13:54 uurIk las net op FilmTotaal dat ze idd met een complete reboot komen.
Beetje vreemd, zo oud zijn die eerste films nou niet bepaald.
Wie zit er nou te wachten op een film waar ze weer helemaal opnieuw met het verhaal beginnen?
We willen juist verder met nieuwe vijanden, die nog niet aan de beurt zijn geweest.
Ik weet niet of dit de bedoeling is, maar ik hoef iig al helemaal geen film waar we weer te zien krijgen hoe Parker Spiderman wordt.
[permalink] geplaatst op 15 januari 2010, 17:02 uurJa, daar zit ik dus ook aan te denken. We weten wel hoe Parker Spider-Man wordt. Vind het ook een beetje vreemd allemaal, dat ze nu ineens met een reboot komen. Het schijnt te gaan over Parker's tienerjaren ofzo.
[permalink] geplaatst op 15 januari 2010, 22:43 uur
AchmedATM
[permalink] geplaatst op 15 januari 2010, 23:35 uurUit die 10 vind ik Joseph Gordon-Levitt het best voor Spider-Man
[permalink] geplaatst op 15 januari 2010, 23:49 uurIk hoef ook niet een herhaling van wat we al kennen, maar als opvolger zie ik dan het liefst Jake Gyllenhaal die ook nog wel een beetje op Maguire lijkt. Dan wordt de overgang niet TE groot.
[permalink] geplaatst op 15 januari 2010, 23:56 uurIk geloof dat het de bedoeling is om Spiderman opnieuw te laten beginnen in een meer duistere setting.Dus ik verwacht een jongere acteur dan Joseph Gordon -Levitt of Jake Gyllenhaal.Waarschijnlijk wordt het iemand die we nog niet zo goed kennen.
[permalink] geplaatst op 16 januari 2010, 9:44 uurAnton Yelchin. Ik vind dat hij er wel de kop voor heeft, hij is nog jong (ik geloof dat ze een heel jonge Spider-Man zoeken) en hij is ook een nieuw gezicht, terwijl hij mij toch wel een paar keer is opgevallen met zijn acteerprestatie in andere films. De anderen zijn allemaal te oud of ze hebben er de uitstraling niet voor of ze gaan verward worden met Harry Potter

[permalink] geplaatst op 16 januari 2010, 14:02 uurIk hop niet dat ze weer overnieuw beginnen, dat lijkt mij niet leuk. Ga nou maar gewoon met dit verhaal door of helemaal niet!
[permalink] geplaatst op 18 januari 2010, 21:03 uurCatwoman is definitief

!
Volture zijn alleen geruchten over.
Jammer dat Tobey niet meedoet. VInd het toch een zeer goede acteur.
AchmedATM
[permalink] geplaatst op 19 januari 2010, 19:42 uurHaha...volgens mij heb jij wat hele oude artikellen gelezen

. En het zou Blackcat zijn want Catwoman is geen onderdeel van Marvel
[permalink] geplaatst op 20 januari 2010, 20:59 uur
Wie op één van de hier genoemde 10 regisseurs heeft gegokt als opvolger van Raimi heeft in ieder geval misgegokt,
Het is namelijk Marc Webb (500)'Days of summer' )geworden, en de film komt in 2012 in de bioscopen.
[permalink] geplaatst op 21 januari 2010, 10:16 uurSCFNoSurrender schreef:Catwoman is definitief

!
Volture zijn alleen geruchten over.
Jammer dat Tobey niet meedoet. VInd het toch een zeer goede acteur.
Ik heb anders gelezen dat John Malkovich zelf toegaf dat hij zit te wachten op het laatste script voor Siderman 4 waarin hij de rol van Volture zal spelen.
AchmedATM
[permalink] geplaatst op 21 januari 2010, 12:59 uurZe hebben gezegd dat de nieuwe reeks films zich meer gaan richten op de Prive-leven van Peter Parker. Laten we hopen dat het echt duister wordt, want ik heb geen zin in een "Happy-Go-Lucky" Peter Parker.
[permalink] geplaatst op 21 januari 2010, 23:11 uurVernieuwend wordt het aan de regisseur te zien wel. 500 days of summer was een aardige film en ook heeft hij een twintigtal videoclips regisseerd, maar om hem dan een 50-100 miljoen film toe te kennen komt een beetje vreemd op mij over. Waarschijnlijk willen ze op de hype over hem in Hollywood meeliften. Overigens heb ik gelzen dat Sony een jonge acteur wilde, dus acteurs van rond de 30 zullen afvallen. Anton Yelchin lijkt mij perfect als nieuwe Spidey, persoonlijk vond ik hem echt goed in Charlie Bartlett. Iemand anders die de rol zou kunnen krijgen is één van die pseudo-acteurs uit series als Gossip Girl, enkel en alleen voor de publiciteit zouden mensen als Zac Efron een 'diepere' rol kunnen krijgen. Maarja, afwachten dan maar.
Menace2society
[permalink] geplaatst op 25 januari 2010, 21:53 uurIk was persoonlijk wel blij toen ik hoorde dat Raimi niet deel 4 ging maken,hoewel ik nu bij het aanstellen van deze regisseur wel twijfel hoe het gaat worden.
Ik vond de eerste 3 spiderman-films zeker vermakelijk en entertaining en heb me niet verveeld bij het kijken maar de films hadden ook gebrek aan echte diepgang en emoties.
Spiderman verdiend betere films vind ik,en dan doel ik op films als o.a. X-men 2 en The Dark Knight.
De actie en special effects waren prima in orde in deze Spiderman-films maar de flauwe humor,slechte acteer-prestaties en ook zwakke karakters in sommige gevallen zorgden ervoor dat deze films me niet echt konden raken.
Het waren vermakelijk films maar het kan beter,en hoop dat de volgende films wat duisterder worden a la The Dark Knight.
De stripboeken werden ook sterker als het duister werd,denk aan de verhaallijn rond Kraven.
[permalink] geplaatst op 27 januari 2010, 20:09 uurthunderball schreef:
Ik las net op FilmTotaal dat ze idd met een complete reboot komen.
Beetje vreemd, zo oud zijn die eerste films nou niet bepaald.
Als de nieuwe spidey op het niveau van batman begins zit heb ik er geen problemen mee.
[permalink] geplaatst op 11 februari 2010, 19:17 uur
[permalink] geplaatst op 13 februari 2010, 10:09 uurNou, nu snap ik er echt helemaal niks meer van hoor. Op wikipedia staat er over dat de 4de spider-man film in 2011 in premiere gaat met de zelfde cast alleen zonder Toby Maguire.
En in een nieuwsbericht stond er dat de 4de spider-man film in 2012 in premiere gaat met een vernieuwde cast ofzo.
Dus ik vind beetje vreeemd allemaal
Want wie zit er nou te wachten op een nieuwe cast, tjonge jonge vind ik zo dom.
En dan nog dat ze het verhaal weer opnieuw gaan vertellen. Iedereen kent dat toch al.
Achja, ik maak het 4de deel zeker niet meer mee.
Dan hebben ze vanaf NU een Fan minder

[permalink] geplaatst op 13 februari 2010, 10:49 uur
[permalink] geplaatst op 24 februari 2010, 10:59 uurIk zit niet echt te wachten op nieuwe start van de Spiderman franchise, tenzij het serieuzer (wat duisterder) wordt zoals bijvoorbeeld de recente Batman films.
Ergens vind ik het wel jammer want ik vond dat de casting best goed zat bij de vorige films. Met name Tobey Maguire en Dunst vond ik goed passen (hoewel Dunst wel iets roder haar had mogen hebben

). Helaas gleden de films af naar het niveau waar sinds deel 2 ook de X-men films zich bevinden en dat is doodzonde.
[permalink] geplaatst op 24 februari 2010, 17:58 uurDarker than L schreef:
tegenover de eerste 2 delen vond ik de derde nochtans al een pak "duisterder" geworden...
[permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 14:18 uurKr!kke schreef:Darker than L schreef:
Mja vond ik ook maar het was niet consistent. Zijn "donkere" kant ging van donker naar verschrikkelijk lachwekkend macho en dan weer donker (in mijn optiek dan).
Ik vind ook dat ze van deel drie als ze alleen het venom verhaal hadden gebruikt een prachtige Spiderman neer hadden kunnen zetten met de zelfde serieuze ondertoon die ik persoonlijk erg waardeer in TDK.
[permalink] geplaatst op 4 april 2010, 23:55 uurIk maak me over 2 dingen zorgen: De acteurs. Ik hoor een aantal verschrikkelijke geruchten hierover. Over Robert Pattrinson en Zac Efron? Het zal vast niet waar zijn, ik kan me niet voorstellen dat Sony zoiets achterlijks zou doen maar alsnog maak ik me er zorgen over. Niet over dat Sony een van die twee zal kiezen maar meer omdat straks zo een populaire acteur word gekozen die niet eens bij Spiderman past. Het tweede waar ik mee zit is het verhaal. Ik denk niet dat iedereen weer wilt zien hoe Peter zijn krachten krijgt etc etc. Het kan alleen wel goed zijn denk ik, als ze het maar niet donkerder maken zoals die Batman film. Ik hoop dat ze de goeie acteurs uitkiezen, de grappige kant van Spiderman veel laten zien want dat is de reden warom ik Spiderman altijd zo leuk vond en dat ze met een goed verhaal komen.
Toch moet ik er even bij zeggen dat ik het overdreven vind dat Sony heeft besloten om Spiderman een reboot te geven alleen doordat de laatste film niet zo een groot succes was. Ik vind het te vroeg allemaal, de eerste film is nog geeneens 10 jaar oud en in mijn ogen heeft Spiderman nog geen reboot nodig. Ik zit ook niet te wachten op verschillende mensen die Spiderman spelen dus het is gewoon een beetje jammer.
[permalink] geplaatst op 5 april 2010, 1:11 uurIk weet niet veel van Spider-Man, maar werd Maguire ook niet gewoon te oud? Ik associeer Spider-Man altijd met een nerdy joch, net geen puber meer, met superkrachten en Maguire ziet er dan wel jongensachtig uit, hij is de dertig al ruim gepasseerd.
[permalink] geplaatst op 5 april 2010, 4:08 uurJa daar ben ik het wel mee eens. Hij werd ietsje te oud dus daarom zeg ik ook: Het KAN iets goeds hebben als ze deze kans grijpen hoewel ik het gevoel heb dat ze het gaan verprusten.
[permalink] geplaatst op 6 april 2010, 20:59 uurEn het zou Blackcat zijn ??? Zeg jij dat als nieuwe vijand AchmedATM, zeer vreemd want in de serie van Spider-Man zijn the black cat en hem juist partners om het kwaad te bestrijden, hoop eerder dat the scorpioen en the lizard erin komen of diene magiër met zijn glazen bokaal op zijn hoofd of the hobgoblin ... ik heb mijn 4 favoriete slechterikken opgezet buiten natuurlijk diene vampier waarop felicia verliefd was