Lucky (2011) (I)

geregisseerd door
Gil Cates Jr.met
Colin Hanks,
Ari Graynor en
Ann-MargretNadat Ben (Colin Hanks) de loterij heeft gewonnen, is zijn jeugdliefde Lucy (Ari Graynor) plotseling bereikbaar. Ze trouwen, maar Lucy heeft een geheime reden: ze wil slechts het geld van Ben. Dan blijkt dat Ben 'zo af en toe' een moord pleegt en met elk nieuw lijk komt er voor Lucy een probleem bij; samenleven met een seriemoordenaar blijkt nog niet zo makkelijk...
[permalink] geplaatst op 14 juni 2011, 18:46 uur
[permalink] geplaatst op 1 november 2011, 23:10 uurapart filmpje...
[permalink] geplaatst op 9 november 2011, 19:42 uurIs er dan ook een bloedanalist genaamd Dexter die er achter komt? xD Het klinkt niet echt boeiend.
4,0
[permalink] geplaatst op 12 november 2011, 11:28 uurook ff gedownload ff kijken wat het is
[permalink] geplaatst op 12 november 2011, 17:05 uurpillepaultje schreef:
apart filmpje...
Bedankt voor deze uitstekende recensie... Mij heb je in ieder geval weten te overtuigen

4,0
[permalink] geplaatst op 12 november 2011, 17:12 uurals het nu een goede recencie was met zijn mening ga je een film dan wel of niet zien. je hebt toch wel een eigen mening? of moet je perse een mening van een ander nodig?
ookal vinden 1.00.000 mensen de film kut dat betekend toch niet dat ik dan de film ook kut moet vinden. ben toch geen schaap.
[permalink] geplaatst op 12 november 2011, 17:53 uurJij ook bedankt voor je bijdrage.
Als iemand een recensie of een onderbouwde mening geeft over een film die mij geinteresseerd maakt dan is de kans inderdaad groot dat ik die film ook ga kijken. Dat heeft niets te maken met geen mening hebben of een schaap zijn, zo werkt het hier op MM volgens mij.
1,5
[permalink] geplaatst op 12 november 2011, 18:09 uurHeb de film vandaag bekeken, beetje tegenvaller.
Vond het niet grappig ook geen 1x gelachen nou en dat als komedie/misdaad nee.
Misdaad ja ach dat moet je zelf maar bekijken.
De acteurs doen hun best maar goed geen aanrader deze film iig.
1,5
[permalink] geplaatst op 13 november 2011, 16:25 uurZwarte, maar vervelende, onbeduidende, aanmatigende, onhandige komedie. De droge humor is, vooral door het gemis aan scherpte en cynisme, niet grappig. De cast mist charisma, maar waarschijnlijk is dat te wijten aan de vastzittende en richtingloze regie. Het script is zwak en het plot kent nauwelijks enige ontwikkeling. Kortom de titel diet zijn naam geen eer aan.
2,0
[permalink] geplaatst op 14 november 2011, 8:07 uurNee, deze "Lucky" is het allemaal net niet.
Het slome irritante acteren van Colin Hanks is slaapverwekkend terwijl gelijkertijd het hysterische karakter van Ari Graynor als Lucy op je zenuwen werkt.
De vreemde relatie van begin tot eind tussen de twee hoofdpersonages doen de komedie ook al niet goed. Op een of andere manier is er ook geen klik te vinden tusen de twee acteurs
waardoor de komedie nergens interessant of echt leuk wordt. Het gedeelte wat betreft serie moordenaar zijn komt eveneens sullig over.
Zwak filmpje.
2*/2.5*
1,5
[permalink] geplaatst op 15 november 2011, 4:39 uurBen het met mijn bovenbuurman eens hij omschrijft het prima...
1,0
[permalink] geplaatst op 15 november 2011, 11:42 uurpfffh slaapverwekkende film....een 1 voor de moeite
2,0
[permalink] geplaatst op 27 november 2011, 13:14 uurColin Hanks is bij lange na geen Tom Hanks en weet ook geen symphatie op te wekken ook jammer dat zo een nog steeds mooie diva als Ann-Margret hier zich voor leende.
1,0
[permalink] geplaatst op 27 november 2011, 15:32 uurJezus. Wát een vervelende film.
De stemmen van de dames (ook van slome Colin trouwens) waren irritant, de humor duf, de personages ridicuul, de muziek afstompend en het verhaal kleurloos. Geen enkel personage heeft ook maar iets van charisma of aantrekkingskracht waardoor je met hem of haar een 'band' gaat voelen. Dit kan ook komen omdat het botox-mens me irriteerde en Colin Hanks iets weg heeft van een ex. Maar dat terzijde. Het blijft allemaal ontzettend aan de vlakte en geen enkele actie weet te amuseren. Geen fijne balans tussen rustige momenten en hysterische momenten. Nee weinig positiefs te melden over deze 'Lucky'. Snel vergeten.
0,5
[permalink] geplaatst op 27 november 2011, 17:49 uurWat een onsamenhangende zooi was dit zeg, gauw maar weer vergeten en nooit meer op terug kijken...
4,0
[permalink] geplaatst op 9 december 2011, 21:31 uurleuke film heb er echt van genoten. en we hebben er behoorlijk om gelachen
1,0
[permalink] geplaatst op 25 december 2011, 12:56 uurSlechte film. Geen humor voor mij. Ik was blij toen ik de aftiteling zag.
0,5
[permalink] geplaatst op 25 januari 2012, 0:17 uurOntzettend slechte en vervelende film! Irritant zelfs en een straf om naar te kijken. Slecht acteerwerk, irritante personages en bovendien niet 1 keer grappig. Nee dit is niet best.
3,5
[permalink] geplaatst op 18 april 2012, 21:20 uurchandor013 schreef:
leuke film heb er echt van genoten. en we hebben er behoorlijk om gelachen
Gelukkig nog iemand, die het wel een leuke film vond. Ook wij hebben er echt van genoten en flink wat gelachen. Smaken verschillen, en dat is maar goed ook. Stel je voor, dat iedereen dezelfde smaak had. Wat een gezellige wereld zou het dan zijn!