View from the Top (2003)

geregisseerd door
Bruno Barretomet
Gwyneth Paltrow,
Christina Applegate en
Mark RuffaloDonna is een vrouw die is opgegroeid in de provincie. Haar droom is om ooit een stewardess te worden. De weg erheen is echter niet makkelijk. Ze vraagt zich ook steeds meer af of ze haar droom moet laten gaan of dat ze alles op alles moet zetten om haar droom te verwezenlijken.
0,5
[permalink] geplaatst op 3 mei 2006, 13:02 uurHersen- en humorloze film met een vervelende cast. Slechts Myers probeert er nog wat van te maken maar faalt: View from the Top is een ouderwetse BOMB.
0,5*.
3,0
[permalink] geplaatst op 22 oktober 2006, 17:52 uurMeestal ben ik echt te vinden voor dit genre films, maar deze viel wat tegen. Ik had meer humor verwacht.
5,0
[permalink] geplaatst op 12 januari 2007, 19:09 uurHele leuke film, Gwyneth speelt erg goed! Een film met een boodschap
[permalink] geplaatst op 24 januari 2007, 21:30 uurNou, leuk om de korte rokjes en ubermilf Kelly Preston weer even te zien, maar na een minuut of 20 was het wel weer genoeg geweest.
3,5
[permalink] geplaatst op 24 januari 2007, 22:16 uurLeuke film, veel moois te zien!

Standaard moraal enzo, heel voorspelbaar allemaal, maar toch erg onderhoudend! ***1/2
2,5
[permalink] geplaatst op 20 april 2007, 18:04 uurMyers speelt toch zeker een geweldige rol.
0,5
[permalink] geplaatst op 10 juni 2007, 14:12 uurGeen film om voor thuis te blijven. Geen leuke humor, en weinig verhaallijn.
Een magere 0,5*
Jessu123
[permalink] geplaatst op 23 juli 2007, 18:22 uurleuk juist echt onwijs tof 5,0
1,5
[permalink] geplaatst op 10 september 2007, 19:13 uurSaai verhaaltje met af en toe een leuke grap. Niet echt geweldig dus. 1,5*
3,5
[permalink] geplaatst op 29 oktober 2007, 8:06 uureen hele vermakelijke film 3,5*
2,5
[permalink] geplaatst op 20 januari 2008, 15:19 uurWel een vermakelijke maar zeker geen geen hoogstaande film.
Wel het bekijken waard op een winteravond languit in de zetel en een zak snoep in je nabijheid.
veron35
[permalink] geplaatst op 7 maart 2008, 22:51 uurEcht zo'n film die ik op tv kijk als er niks anders op is. Matig in alles. Alleen Mike was echt goed.
2,5
[permalink] geplaatst op 10 juli 2008, 0:22 uurLeuk rolletje van Mike Myers. Ook de bloopers op het eind zijn best leuk. Voor de rest: matig.
2,0
[permalink] geplaatst op 11 juli 2008, 21:19 uurSpijtig dat zo'n films ook als ''komedie'' worden beschouwd...
[permalink] geplaatst op 12 juli 2008, 16:44 uur*eef schreef:
Hele leuke film, Gwyneth speelt erg goed! Een film met een boodschap
uhuh! Welke boodschap?!?
Oninteressant verhaal en de film was nog niet eens grappig, en romantisch was hij ook niet door het slechte acteerwerk van de acteurs. Ik had moeite te blijven kijken, het enige voordeel was dat deze film niet zo lang duurde.
Oh ja, het enige grappige (wat nog niet eens zó grappig was) was de eerste vlucht van Donna. De rest viel bar tegen.
1,0
[permalink] geplaatst op 24 november 2008, 13:38 uurOh my god ... wat was dit?
Het verhaal trok op niks, iets dat al honderd keer gemaakt is, en nu nog eens op diezelfde manier wordt gemaakt, alle clichés zitten erin! Vervelend en oninteressant van begin tot einde.
De cast was echt erbarmelijk. Gwyneth Paltrow zie ik sowieso niet zo graag spelen, ze overtuigd me nooit in haar rol. Maar Christina Appelgate meestal wel, en hier is ze gewoon irritant. Ook de rest van de cast was irritant, de enige goeie vond ik Marc Blucas die een scene had van misschien twee minuten, dus oké, hij kon niet veel verpesten.
De inbeeldzetting is basic, niets speciaals, de uitwerking van het scenario is slecht. Oké, al niet gemakkelijk als je een slecht verhaal hebt om mee te beginnen, maar toch, die dialogen, :-s.
De film was niet overtuigend, hij was zelf niet grappig, terwijl dit toch een romantische komedie moet voorstellen. Dit is een van mijn lievelingsgenres, maar deze film is een schande voor het genre.
Er is na deze film maar één ding blijven hangen: ik wou vandaag een film zien zonder er bij moeten na te denken, wel bij deze film hebben mijn hersenen geen seconde moeten werken.
2/10
Hele leuke film, Gwyneth speelt erg goed! Een film met een boodschap
5,0
otherfool schreef:
0,5*.
Haha, over uiteenlopende meningen gesproken..

2,5
[permalink] geplaatst op 26 november 2008, 22:16 uurCliché na cliché, maar het werkte allemaal best redelijk. Het tempo zit er goed in en Gwyneth is op haar mooist in deze film. 2.5*
[permalink] geplaatst op 27 november 2008, 8:02 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenErg matige film. Slap vehaal, we hebben alles al tig keer gezien en op Mike Myers na word het nooit echt grappig. Paltrow ziet er erg mooi uit, maar weet niet echt te overtuigen, net als Applegate en Ruffalo. Myers was wat mij betreft dus het grootste pluspunt in deze film,
dat oog
'this one'. Dat zijn de schaarse grappige momenten, maar deze film doet de naam romantische komedie in ieder geval geen eer aan.
[permalink] geplaatst op 27 november 2008, 11:23 uurWel een leuke comedy
niet veel bijzonders
Mijn vriend stoorde zich wel ontzettend aan de duizend verschillende kapsels die ze had. Elke scene had ze wel
weer een ander kapsel. Dat was storend.
Voor de rest wel aardig
3,0
[permalink] geplaatst op 27 november 2008, 16:15 uurGrappige film, inderdaad niet echt bijzonder, maar wel leuk voor op zondagmiddag.
confucius
[permalink] geplaatst op 1 december 2008, 7:11 uurPrachtige natuurdocumentaire. Subtiel sfeervol liefdesverhaal dat - gelukkig - niet clichématig of sentimenteel wordt. Briljante hoofdrolspeelsters die de filmkeurders zijn vergeten te nomineren voor een Oscar of een Gouden Palm omdat deze stupide kontenschuddende meidengroep het summum hebben bereikt van stompzinnigheid, het toppunt van waardeloosheid, een hoogtepunt in infantiele herzenloze waanzin. Bij momente - vele momenten - waande ik mij in een psychiatrische instelling.
Confucius (de hedendaagse) citeerde het als volgt:
" Een film om met "kop & kont" op de barbeque te leggen."
0,5 omdat er geen 0 op de sterrenladder voorkomt.
1,0
[permalink] geplaatst op 7 april 2009, 15:17 uurBen niet zo'n fan van Patrow, maar dit was echt slecht. Vreselijk slecht geacteerd en een slap verhaal.
2,0
[permalink] geplaatst op 9 januari 2010, 0:44 uurEcht een niemandalletje van een film. Niveau is voor 12 jarigen.
** sterren
[permalink] geplaatst op 23 juni 2010, 19:42 uurwat een slechte film zeg!
Verhaal gaat nergens over. Acteerprestaties zeer matig.Tegenspelers matchen totaal niet, hoe konden ze die twee samen casten?
Nu zijn hollywoodfilms bijna altijd doortrokken van amerikaanse cliches, maar bij deze film druipt het er van alle kanten vanaf. Bij een goede comedy kan ik de cliches en voorspelbaarheid nog wel hebben, maar hier deze film was niet eens vermakelijk. De 'humor' die erin zat was beneden peil.
3,0
[permalink] geplaatst op 23 juli 2010, 17:55 uurVond het best een leuke een leuke komedie / romantiek. In deze film werd ik tevens enigszins verliefd op Gwyneth Paltrow want ze zag er bloedmooi uit. Verder was de rol van Mike Myers natuurlijk hilarisch.
1,5
[permalink] geplaatst op 5 november 2010, 22:26 uurIk ken een paar goede RomCom's; waar deze duidelijk niet toebehoord: 1.50 (1.50)
Eenvoudig formulefilmpje dat zonder al te veel poespas recht op het doel afgaat. Daar doet het echter ook meteen het meeste pijn, want het goedkope script, de belabberde acteerprestaties en de simpele humor dringen allen niet door tot de kern. Gooi er vervolgens nog een plottwist doorheen en aan alle standaard elementen wordt voldaan. Daar was regisseur Barreto zich terdege van bewust, maar elke poging om hier nog iets bijzonders mee te doen strandt voordat deze goed en wel is opgezet. Ook de cinematografie is van een zeer bedenkelijk niveau, met name de clichematige decors springen keer op keer weer in het oog. Van Paltrow heb ik eigenlijk nog maar weinig gezien en ik werd er in deze prent in elk geval niet warm of koud van, maar dat geldt ook voor de rest van de cast.
1,5
[permalink] geplaatst op 13 maart 2011, 21:54 uurStandaard filmpje, wat nergens echt boeiend wordt. De humor is ver te zoeken. Alleen de stukjes met Mike Myers zijn grappig. De cast was wel erg goed en ook op het acteerwerk is niets aan te merken, maar het plot is zo enorm slap dat de cast de film niet kon redden. Het is een standaard verhaaltje, vol met cliché's. Erg jammer.
[permalink] geplaatst op 16 april 2011, 8:57 uur
2,5
[permalink] geplaatst op 27 juli 2011, 20:17 uurVond het best een redelijke film. Natuurlijk stelt het verhaal niet zoveel voor en ben je eigenlijk al meteen bij het einde vanwege de korte speelduur en we weten allemaal wel hoe het afloopt.
De cast wel goed met o.a Mike Myers, Christina Applegate en natuurlijk Gwyneth Paltrow. Applegate had echt 1 van de leukste rollen vond ik, ook had ze maar een bijrol. Paltrow is een mooie vrouw, al vond ik haar acteerwerk hier en daar wel een beetje tegenvallen. En Mike Myers is natuurlijk altijd leuk.
Heb toch een paar keer moeten lachen, maar verder dan dat kwam het niet. Mark Ruffalo
is ook een schatje hoor.
Ik hou het toch bij een onvoldoende helaas. Er had wel iets meer in de film mogen zitten, het was nogal simpel en had meer een kinderfilm gehalte dan een leuke komedie voor volwassenen.
2,5
[permalink] geplaatst op 27 september 2011, 21:42 uurEen valt-allemaal-nog-wel-mee film met een paar leuke vrouwen. Rob Lowe daarentegen geraakt precies niet meer aan rollen van meer dan 5 minuten.