21 Jump Street (2012)

Phil Lord en
Chris Miller (II)met
Jonah Hill,
Channing Tatum en
Ice CubeSchmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) besluiten dat het tijd is om hun puberjaren achter zich te laten. Ze besluiten dan ook om zich bij de politie in het geheime "Jump Street"-team in te lijven. Hun eerste opdracht bestaat er in om undercover de middelbare school te infiltreren. Gelukkig zien ze er nog jong en hip uit, maar al heel snel riskeren Schmidt en Jenko hun leven met een onderzoek naar een gewelddadige en gevaarlijke drugshandel. Bovendien merken ze dat op school niets meer hetzelfde is als "in hun tijd". Sterker nog; nooit of te nimmer hadden ze gedacht dat de onzekerheden van een puber en al de problemen die daarbij horen een serieuze confrontatie zou betekenen...
2,5
[permalink] geplaatst op 16 maart 2013, 17:18 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenDe scene waarbij Jonah Hill en Channing Tatum
High zijn is geweldig

3,0
[permalink] geplaatst op 20 maart 2013, 9:54 uurVermakelijke komedie met veel geslaagde grappen met bovendien een goede wisselwerking tussen beide hoofdrolspelers. Richting het einde kakt de film wat in en het einde is veel te braaf (uiteraard).
3,0
[permalink] geplaatst op 28 maart 2013, 17:10 uurPrima samenwerking tussen beide hoofdrolspelers. Leuke film.
3,0
[permalink] geplaatst op 28 maart 2013, 20:41 uurLeuke komedie met vele geslaagde grappen.
Al is het dan niet mijn favoriete genre, toch heb ik me wel vermaakt met deze prent.
Channing Tatum bewijst ook dat hij alle genres aankan.
3,0
[permalink] geplaatst op 8 april 2013, 20:07 uurGeslaagde grappen.
Deze remake van de beroemde serie is vermakelijk. En dan niet zo zeer dankzij de verplichte en voorspelbare cameo van de twee originele hoofdrolspelers, maar vooral vanwege de goede chemie tussen Tatum en Hill en de vele geslaagde grappen.
Goed.
[permalink] geplaatst op 23 april 2013, 21:16 uurVandaag de serie (seizoen 2) weer eens in de speler gestopt tegen het avondeten en maar gelijk 'even' vier afleveringen (half) gekeken tijdens het koken, eten, opruimen, etc. Wel grappig, lang niet gezien.
Zat me af te vragen of ik deze film nou wel of niet moet gaan kijken. Is het een goeie parodie op de serie? Of is het zwaar oppervlakkig?
2,0
[permalink] geplaatst op 25 april 2013, 10:40 uurHeeft vrijwel niets met de serie te maken eigenlijk.
4,0
[permalink] geplaatst op 18 mei 2013, 11:57 uurnadat ik in de bus op weg naar london eerst pitch perfect moest zien was dit een welkome verfrisser daarna. ik vindt dt genre geniaal en heb dan ook volop genoten van deze film. overigens oook leuk als je de serie niet ketn (zoals ik)