Ladies Room (1999)

Gabriella Cristiani en
Nadine E. Schwartzmet
John Malkovich,
Greta Scacchi en
Veronica FerresLauren kijkt al tijden uit naar een avondje naar de opera met haar minnaar, de Italiaanse miljonair Roberto. Maar net wanneer Lauren champagne gaat halen, ziet Roberto zijn hoog zwangere vrouw Lucia die hem gezelschap komt houden. Roberto stuurt Lauren weg, die huilend beschutting zoekt in het damestoilet waar ook de actrice Gemma en haar jongere collega aan het praten zijn. Wanneer bovendien Lucia de 'ladies room' gaat bezoeken, probeert ze nietsvermoedend Lauren te troosten, niet wetend dat zij de minnares van Roberto is.
[permalink] geplaatst op 11 februari 2004, 12:33 uurKan iemand mij adviseren of ie goed is...
[permalink] geplaatst op 9 maart 2004, 17:59 uurBelandt één dezer dagen in mn brievenbus.. Heb m in een enthousiaste bui besteld voor slechts 7,45 (incl. verzendkosten). Scoort op IMDB niet bijzonder hoog (en dat is een eufemisme)... Er staat ook één 'recensie' bij, waarvan de laatste zin luidt:
"My advice, don't buy it, don't rent it, don't watch it"
Hmm. Ik kan je er binnenkort dus meer over vertellen..
3,5
[permalink] geplaatst op 13 november 2004, 17:55 uurLijkt af en toe een toneelstuk, maar vond de film wel aardig
3,0
[permalink] geplaatst op 14 november 2004, 23:16 uurMerkwaardige film: een kluchtig sprookje. Apart, wel geinig. Drie sterren.
[permalink] geplaatst op 23 februari 2005, 22:35 uurTja.
Jonh Malcovich speelt erin mee, dat zou je al wat kunnen zeggen over de inhoud van de film. Volgens mij hebben zijn films meestal een surreëel tintje.
Men noemt het niet voor niets een komedie. Er zit in deze echt veel bizarre humor verwerkt. Je moet er wel voor in de stemming zijn. Denk niet dat je een snel verhaal in een leuk jasje te zien krijgt.
Filmtechnisch (acteren en setting) is hij niet hoogstaand. Het verhaal is bijzonder.
Advies: Lekker gaan kijken!
[permalink] geplaatst op 16 februari 2006, 18:15 uurKeezz schreef:
Hmm. Ik kan je er binnenkort dus meer over vertellen..
Dat duurde dus iets langer...
Misschien mijn eigen bestel-enthousiasme maar even temperen.
[permalink] geplaatst op 16 februari 2006, 18:16 uuralhoewel, 3,98 bij kruidvat
2,5
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2006, 23:13 uurNou, ik heb hem bekeken vanavond omdat een kennis toevallig met deze film langskwam. Omdat de naam John Malkovich erop stond, werd mijn nieuwsgierigheid gewekt.
Ik ben niet enthousiast over deze film, maar echt slecht was hij ook niet. Maar het boeide me gewoon niet, maar wel af en toe leuke momenten maar veel te weinig voor een hoge waardering.
Soms kreeg ik het idee dat ik naar een film van Fellini zat te kijken omdat hij bizar was en een tikketje decadent. Maar Fellini zou hier wel wat van gemaakt hebben.
Een 2.5*
[permalink] geplaatst op 9 november 2006, 19:58 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenHet verhaal erachter sprak me wel aan, maar de manier waarop het geacteerd word vond ik steeds saaier worden.
Vooral de vrouwelijke personages vond ik allemaal erg irritant acteren. Maar het grappigste moment was voor mij ongetwijfeld wanneer Die man van de trap viel en meteen erbij SNOOOCHIEEEEE riep!!
Het is een aardige film voor een zaterdagavond met een paar vrienden en een melige bui.
Snooochieeeeeee
3,0
[permalink] geplaatst op 19 oktober 2007, 0:11 uurVreemde film die in het begin niet echt duidelijk maakt waar tie heen wilt... Na de film gezien te hebben is het opzich een leuk verzonnen verhaaltje... maar toch jammer.. had er meer van verwacht meer humor meer spanning en wat minder gedoe..
Acteren daarin tegen was wel om aan tezien en dus geef ik deze film 3 sterren.. leuk filmpje als je erg moe bent weinig denkwerk..

Couch Potato
[permalink] geplaatst op 7 juli 2008, 6:31 uurkort0235 schreef:
Een 2.5*
Dat is wat ik er ook van denk. Dit had zovéél beter uitgewerkt kunnen worden, pikanter, maar zeker ook meer uitgediept, want het vehaaltje is wat te oppervlakkig en vrijblijvend. Gemiste kans om er een prachtfilm van te maken. **1/2
Ik nam die film eens mee van een rommelmarktje, en dat is precies waar ie terug zal belanden zodra ik eens met spullen naar een rommelmarkt trek.
1,0
[permalink] geplaatst op 19 april 2010, 7:31 uurSaaie film en een geklets, om moe van te worden. Ziet er uit als een verfilmd toneelstuk. Af en toe een spaarzaam grappig moment maar lijkt me gewoon een lowbudget-film gemaakt voor een lowbudget-bak.