John Dies at the End (2012)

er is nog niet gestemd
Komedie /
Horror110 minuten
geregisseerd door
Don Coscarellimet
Chase Williamson,
Rob Mayes en
Paul GiamattiEr is een nieuwe drug op de markt die de gebruiker een uittreding bezorgt. Op straat wordt het 'Sojasaus' genoemd en vele gebruikers zwerven al door de tijd en de dimensies. Maar sommigen die van de trip terugkomen, zijn niet menselijk meer. Een stille invasie vanuit een andere wereld blijkt in volle gang te zijn, en men zoekt een nieuwe held. Helaas zijn daar alleen John en David, twee jonge mannen die gestopt zijn met hun studie en nauwelijks een baantje kunnen aanhouden. Kunnen deze twee de mensheid redden van de aanstaande gruwelijkheden? Nee, dat kunnen ze niet...
[permalink] geplaatst op 5 april 2011, 17:58 uurKan die titel niet tussen spoiler tags?
[permalink] geplaatst op 5 april 2011, 18:19 uurEr zit sowieso al een David in.
[permalink] geplaatst op 17 april 2011, 13:02 uurBen benieuwd! Ben een fan van zijnfilms....hoop dat deze ook weer slaagt
[permalink] geplaatst op 17 september 2011, 18:46 uurPaul Giamatti en Clancy Brown in een horrorkomedie van Don Coscarelli? Mijn interesse is gewekt!
[permalink] geplaatst op 27 september 2011, 15:41 uur
[permalink] geplaatst op 24 december 2011, 21:37 uurjarno1975 schreef:
Kan die titel niet tussen spoiler tags?
haha
[permalink] geplaatst op 11 maart 2012, 20:28 uurweet iemand of deze film wordt getoond in omgeving gen haag?
[permalink] geplaatst op 22 maart 2012, 13:45 uurGoh, deze lijkt mij wel erg interessant!
Hoe zit het met de distributie?
[permalink] geplaatst op 1 april 2012, 12:18 uurZiet er goed uit, soort Donnie Darko.