The Parole Officer (2001)

32 stemmen | gemiddelde 2,70

Verenigd Koninkrijk
Komedie /
Misdaad93 minuten
geregisseerd door
John Duiganmet
Steve Coogan,
Lena Headey en
Om PuriSimon Garden is een reclasserings-ambtenaar die niet al te veel succes heeft. Na enkele jaren dit werk te hebben gedaan, zijn er slechts 3 van zijn cliënten die niet terug de cel in zijn gegaan. Hij wordt overgeplaatst naar Manchester waar hij al snel in de problemen komt. Een drugdealer vermoordt iemand waar Garden bij is en verdraait de feiten zodat Garden schuldig lijkt. Het enige bewijs van zijn onschuld is een videoband waar alles op staat maar die heeft de dealer handig opgeslagen. Alleen Simon's drie 'positieve' cliënten kunnen hem nu nog helpen...
MFEO
[permalink] geplaatst op 4 maart 2003, 16:59 uurIk heb deze DVD op een Britse Markt Place goedkoop (incl. verzendkosten 11,60 pond) (Bij blackstar 20 pond) kunnen kopen.
Speciaal omdat Steve Coogan erin speelt. Hij is beter bekend als Alan partridge. Zijn nieuwste film is trouwens 24 Hour Party People.
Momenteel heb ik ook al zijn 6 Radio shows op cd gezet. (knowing Me, Knowing You)
Als ik deze film gezien heb. vermeld ik wat ik van de film vondt.
3,0
[permalink] geplaatst op 2 mei 2003, 16:55 uurredelijk grappige film, jammer is wel dat veel grappen eerder al voorkwamen in the naked gun reeks (beeldje, thermosfles), there's something about mary(hond) en andere films. de hoofdpersoon heeft wat office space-achtigs en dat maakt de film wel weer leuk. 3* dus.
MFEO
[permalink] geplaatst op 16 juni 2003, 0:25 uurEindelijk heb ik de film gezien. Leuke film. Wat je van Steve Coogan mag verwachten. Ik vind hem wel geestig. De film was ook erg vermakelijk om naar te kijken. 3 1/2*
2,5
[permalink] geplaatst op 12 juli 2004, 19:22 uurFans van Steve Coogan (en wie is dat niet?) zullen toch wat teleurgesteld zijn. Of maak van wat behoorlijk. Jammer!
4,0
[permalink] geplaatst op 17 januari 2006, 21:50 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenHilarische komedie met een geweldige Coogan. De beste grappen zijn degene die echt he-le-maal nergens op slaan (Simon die een chipje eet tijdens een moord, of in slaap valt tijdens een overval). Heerlijke ongein ala Johnny English.
Let op een bijrol van niemand minder dan Omar Sharif!
4*.
3,0
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2006, 10:57 uurNiets speciaals en een cliché verhaal, doch een lekker wegkijkfilmpje met een leuke Coogan, en om sommige grappen (vooral in het begin) kreeg ik toch wel een glimlach op mijn gezicht.
kiriyama
[permalink] geplaatst op 10 juni 2007, 17:53 uurGruwlijke saaie, k*t film. Werkelijk geen enkele grap (als je het al grappen kan noemen) is leuk. Coogan is erg irritant. Het heeft een makkelijk en standaard verhaaltje. Technische aspecten zuigen en verder 90 minuten verveling.
0.5* wat een gedrocht!
3,5
[permalink] geplaatst op 25 maart 2009, 22:39 uursuper film, heeft zeer veel lachmomenten!!
1,0
[permalink] geplaatst op 12 april 2010, 16:40 uurWat een absolute rotfilm was dit! Ik heb hoogstens 3 keer een glimlach op mijn gezicht gehad. Steve Coogan kan beter een ander beroep kiezen, wat een gedrocht.