134.913 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.803 berichten | 4.931.293 stemmen

Abba - The Winner Takes It All (1999)

Abba - The Winner Takes It All (1999)
21 stemmen | gemiddelde 2,78
mijn stem:
Documentaire / Muziek
90 minuten

geregisseerd door Chris Hunt
met Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad en Benny Andersson

Muzikale documentaire over de Zweedse POP groep ABBA. Tussen 1974 en 1982 behoorde ABBA tot één van de bekendste popgroepen ter wereld.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 januari 2006, 21:56 uur
Ik ben zeker weten helemaal gek van ABBA. Een gekte die al vanaf mijn 14e bezig is. Is deze te koop bij een winkel of niet?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 januari 2006, 0:21 uur

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 april 2007, 11:32 uur
Gôh. Een ontzettende tegenvaller. Ik had dit allemaal al eens eerder gezien in televisie-series en in ABBA, the Movie. Ik dacht echt dat ik iets heel exclusiefs zou gaan zien, hoe ABBA opgericht werd, de glorieuze jaren, de scheidingen, de nieuwe liefdes van Bjorn&Benny uitgelicht, maar deze documentaire gaat niet echt diep, niet zoals ik had gedacht. Ik had er over gelezen in één van de 2 boeken die ik in bezit heb, en ik wist wel wat ik ongeveer kon verwachten, dacht ik, en het leek me nog wel leuk, dus toen ik hem gisteren zag liggen, was de keus snel gemaakt. De documentaire richt zich ook vooral op de Mamma Mia! Productie in Londen, en dat is wel jammer. Goede promotie destijds, maar daar heb je andere methodes voor. ABBA, the Movie vind ik beter dan deze troep. 3*, meer kan ik voor deze egotrip van Bjorn&Benny niet geven. Trouwens, ik heb het al zo vaak geroepen, maar ik vind Bjorn écht een ontzettend lelijke man, en ik snap gewoon echt niet hoe een prachtig mooie vrouw als Agnetha voor hem kon vallen.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 september 2010, 23:17 uur
Een infantiel niemandalletje waarvoor ze de leeftijdsgrens omgekeerd hadden moeten hanteren: niet boven de 10 jaar!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 februari 2011, 0:56 uur
Ik vind Bjorn sowieso raar.
Met interviews bijvoorbeeld, wat een rare stem heeft die man.
Zegt natuurlijk niets over de persoon, hij kan zeker goed teksten schrijven, maar Benny is een stuk normaler.