The Whole Nine Yards (2000)

1120 stemmen | gemiddelde 3,10
Komedie /
Misdaad98 minuten
geregisseerd door
Jonathan Lynnmet
Bruce Willis,
Matthew Perry en
Amanda PeetTandarts Nicholas "Oz" Oseransky heeft het moeilijk om het hoofd boven water te houden en bovendien zit zijn huwelijk in het slop. Op een dag krijgt hij een nieuwe buur. Wanneer hij met de man wil gaan kennismaken, ontdekt Nicholas dat die niemand minder is dan Jimmy "The Tulip" Tudeski, een beruchte beroepsmoordenaar. Hij gaat, op aandringen van z'n vrouw, naar Chicago om een maffiabaas hierover te informeren en hiervoor hopelijk een premie op te strijken.
2,5
[permalink] geplaatst op 24 november 2009, 14:54 uurTja, eigenlijk best vermakelijk deze comedy. Er zitten wat corny kantjes aan, maar ach, wat geeft het. Perry is lekker sukkelig in zijn Chandler act die hij gewoon goed neer zet.
Ik heb er niet veel op aan te merken.
[permalink] geplaatst op 15 februari 2010, 21:05 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenErg vermakelijke komedie, Perry gaat gewoon rustig verder waarmee hij bekend is geworden. Amanda Peet
die een wannabe huurmoordenaar is en in opleiding wil bij haar idool. Willis zet toch een leuke buurman-moordenaarrol neer.
Op sommige momenten best verrassend te noemen en hoewel ik het einde niet helemaal geweldig vond, was het toch een prima film.
4,0
[permalink] geplaatst op 22 februari 2010, 17:01 uurEen leuke misdaad komedie. Perry speelt vrijwel dezelfde rol als in Friends, maar daar vond ik hem ook het leukste karakter neerzetten dus dat is geen nadeel. De rest vd cast doet het ook goed, Arquette is weliswaar irritant maar daar vraagt de rol ook een beetje om natuurlijk. Het einde had wellicht iets beter en minder zoetsappig gekund, maar is ook niet echt storend. 4*
3,5
[permalink] geplaatst op 4 maart 2010, 9:23 uurIk heb me tijdens deze film kostelijk vermaakt, ik ken Matthew Perry vrijwel alleen van Friends. Dus ik hoopte een klein beetje Chandler terug te zien. Dit keer was ie Chandler maar nog lomper en nog banger, geweldig!
4,0
[permalink] geplaatst op 25 april 2010, 14:51 uurLeuke film, heb me kostelijk vermaakt!
De typetjes worden leuk neergezet.
2,5
[permalink] geplaatst op 19 mei 2010, 18:29 uurVermakelijk.
Maar veel te braaf. Had van mij wat schokkender gemogen. Acteerwerk was zeer aardig maar de chemie was weer een stuk minder.
3,5
[permalink] geplaatst op 19 mei 2010, 22:44 uurLeuke film. Verhaal was niet orgineel, maar gelukkig wel goed uitgewerkt en heel onvoorspelbaar. Verder vond ik de acteerprestaties niet geweldig (met als uitzondering Bruce Willis).
3,5
[permalink] geplaatst op 7 juni 2010, 21:06 uurLeuk uitgespeeld, maar een beetje oppervlakkig verhaal.
3,5
[permalink] geplaatst op 28 juni 2010, 15:55 uurNog eens herbeken en moet zeggen blijft toch leuke film vond ik.
Matthew Perry zet hier toch weer een goeie rol neer.
3,5
[permalink] geplaatst op 11 april 2011, 10:06 uurVlotte comedy die van de ene idiote situatie in de andere valt. Leuk gedaan, goed gespeeld. Willis is goed op dreef, Perry is toch net niet helemaal Chandler aan het spelen, Arquette is grappig evil. En dan komen Henstridge, Peet en Pollak ook nog. Had misschien nog wel wat scherper gekund - dat was de film wel ten goede gekomen. Niettemin zo ook best de moeite.
3,5
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2011, 19:38 uurVerrassend leuke misdaad/komedie met leuke rollen van Matthew Perry en vooral Bruce Willis. Ook de rol van Amanda Peet was wel grappig vooral de scene toen ze uit haar kleren ging. Het verhaal is best aardig en de situaties zijn uiterst komisch.
3,5
[permalink] geplaatst op 11 augustus 2011, 21:14 uurLeuke film die erg langzaam om gang komt. Goed verhaal, niet te simpel.
Amanda Peet en Natasha Henstridge

2,5
[permalink] geplaatst op 15 oktober 2011, 12:28 uurDe film komt moeilijk op gang en vond ik daarom zeker het begin saai en vermoeiend.
Het verhaal is leuk bedacht alleen had ik er meer van verwacht. Maar de film is wel goed uit gewerkt voornamelijk de acteurs doen goed hun best, Matthew Perry wat overdreven en daarom ook bijna erg vervelend maar dat stoorden de film niet. De humor is erg geslaagd maar niet alle grappen zullen even goed over komen dan ze zijn. 2,5*
4,0
[permalink] geplaatst op 14 december 2011, 20:43 uurLeuke film met goede grappen en een goed acterende crew!
3,0
[permalink] geplaatst op 2 januari 2012, 12:41 uurVermakelijke film, met een leuke combinatie van Willis en Perry.
Het verhaal is wel aardig, maar vooral de aanstekelijkheid en het enthousiasme van de acteurs doen de film goed. Willis en Perry is zoals gezegd een leuke combinatie en hun uiteenliggende personages zorgen voor een aantal komische momenten. Verder zorgt vooral Amanda Peet voor een frisse en vrolijke bijdrage aan deze film.
Niet heel bijzonder, maar wel behoorlijk leuk dus.