134.917 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.980 berichten | 4.931.473 stemmen

Geheim van de Vughtse Heide, Het (2010)

Geheim van de Vughtse Heide,  Het (2010)
12 stemmen | gemiddelde 1,91
mijn stem:
Nederland
Avontuur / Mystery
110 minuten

geregisseerd door Rick van Boxtel
met Karin Bekkers, Bjorn Bijnen en Mart Damen

Op de hielen gezeten door veldwachter Le Trom rent de Rooie over de Vughtse heide. In een moment van onoplettendheid belandt de stroper in zijn eigen val. Voordat hij zijn laatste adem uitblaast spreekt hij een vloek uit over de nazaten van de veldwachter. 148 Jaar later ontdekken tien kinderen dat zij de nazaten zijn van Le Trom. Zij hebben slechts 13 nachten de tijd om de vloek te verbreken. Tijdens hun zoektocht verdwijnt een aantal van hen naar het verleden. De tijd van de Rooie! Voor beide groepen begint een race tegen de klok. Zal het ze lukken de vloek te verbreken? Zullen ze elkaar ooit terug zien?

gebruiker
bericht

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 maart 2011, 20:11 uur
nog nooit zo'n slecht gespeelde film gezien
wat een drama

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 maart 2011, 19:14 uur
Hele slechte jeugdfilm de film weet nergens te boeien en is super traag en komt niet op gang zelfs de kinderen onder ons zullen dit wan product niet waarderen.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 mei 2011, 23:56 uur
Het viel inderdaag tegen. Het oogde zo amateuristisch en goedkoop, enige spanning was ver te zoeken. :?

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 juni 2011, 8:55 uur
Idd Stinissen, zelfs kinderen zullen dit werkelijk niets vinden. WAT SLECHT ZEG>>!!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 juni 2011, 20:43 uur
pffffffff zo een nog nooit gezien!!!

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 augustus 2011, 17:43 uur
Niks aan toe te voegen: zonde van het geld en energie dat in dit broddelwerk gestoken is.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 april 2012, 21:22 uur
Vreemde en waardeloze film, gebeurt erg weinig en is traag, slaapverwekkend.