geregisseerd door Blair Treu met Evan Rachel Wood, Michael Angarano en David Gallagher
Een veertienjarig meisje verdient goed geld door de geheimen van anderen te bewaren. De hele buurt komt haar wel iets vertellen voor 50 cent per geheim. Maar al die geheimen bewaren, is moeilijker dan verwacht.
Ja hoor, verleden maand 'al', maar nu pas gestemd. En een recensie vond ik eigenlijk niet de moeite waard. Het is een aardige familiefilm met zijn ups en downs. Voorspelbaar, matig geacteerd, blablabla...
Echter het pubiek waar het zich op richt zijn overduidelijk de jongere meisjes. Niets verkeerds mee, alleen hoor ik daar niet bij.
3,0[permalink] geplaatst op 27 januari 2009, 18:46 uur bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Ik vond dit toch verrassend goed. Slim geschreven. Veel gebeurtenissen bleken later pas van belang te zijn. Dat zorgde meerdere malen voor een klein verrassingseffect. Ik was zelfs erg verrast toen bleek dat Philip haar uiteindelijk niet kreeg. Er zitten ook weinig irritante of chliche personages in deze film. Het acteerwerk is matig maar Rachel Wood deed het erg goed. Ze zette een heerlijk eigenzinnig personage neer. De film kent zijn sentimentele inzinkingen maar is toch erg kijkbaar en genietbaar.