134.917 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.977 berichten | 4.931.744 stemmen

locatie: Films » Iron Invader (2011) » Info

Sciencefiction
87 minuten

geregisseerd door Paul Ziller
met Kavan Smith, Nicole de Boer en Jesse Moss

Een buitenaardse bacterie komt terecht op een meteoriet en infecteert alles wat metaal is. Daardoor ontstaat een gigantisch monster van metaal, dat naar de Aarde komt. Het monster terroriseert een dorpje en zijn inwoners. Een kleine groep probeert de wereld van de ondergang te redden, maar zal dit lukken?

gebruiker

Atomaster schreef:
Syfy-film - matig acteerwerk, slechte effecten en zwak verhaal

wat wil je nog meer

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 augustus 2011, 13:39 uur
Git is waarschijnlijk de slechtste film die ik (half) heb gezien.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 maart 2012, 22:37 uur
Helemaal gezien. Bekend Syfy-verhaaltje (dorpelingen vechten tegen een monster, ditmaal een standbeeld van schroot dat levend is geworden). Het is allemaal niet zo bijzonder, er is niets origineels (of het zou de alcohol aan het eind moeten zijn), het is niet zo slecht dat je 't meteen uitzet, maar ook niet zo goed dat je 't iemand zou aanraden.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 maart 2012, 2:44 uur
Waardeloos stuk drek dat naast een bizar plot ook een bijzonder slappe uitwerking heeft. Dit resulteert vooral in futloze dialogen en pogingen om binding op een soapachtige manier met de personages te krijgen. Enige zelfrelativering, zelfspot en humor had de film goed gedaan. Nu blijft er niets van over.