Cherry, Harry & Raquel! (1970)
Alternatieve titels: Megavixens, Three Ways to Love

18 stemmen | gemiddelde 2,88
Misdaad /
Drama71 minuten
geregisseerd door
Russ Meyermet
Larissa Ely,
Linda Ashton en
Charles NapierDrugscriminelen opereren langs de Mexicaanse grens, waar ook rondborstige vrouwen hun sexuele driften kwijt willen.
2,0
[permalink] geplaatst op 5 december 2002, 3:13 uurDie Harry dude uit deze (mindere) Meyer is diegene die in Silnce of the lambs van ingewanden wordt ontdaan en opgehangen in de kooi, inderdaad die heftige scene...
2,5
[permalink] geplaatst op 4 september 2007, 21:03 uurDe prachtige montage met voice over is weer een geweldige opening en sluit met op soortgelijke heerlijk onzin manier af. Maar dit is inderdaad niet een al te beste Meyer, al is alles al beter als het eentonige Mondo Topless. De geweldige muziek (ditmaal van William Loose) maakt nog wat goed. Het probleem is dat deze de aaneenschakeling van gekheid mist die flink wat andere films van de regisseur wel hebben. Napiers zat nog in 3 andere van Meyer. 2.5 sterren
[permalink] geplaatst op 1 maart 2009, 14:11 uurIk weet niet of ik deze of supervixens ooit eens heb gezien. Het was in ieder geval met Charles Napier en het oogde als een slappe soft sex film.
3,0
[permalink] geplaatst op 18 mei 2010, 13:00 uurCherry and Raquel. Byproducts of our society, pretty toys to play with, superficial in their makeup but so necessary to our way of life.
Film begint erg sterk, met de fuck you van Meyer naar de autoriteiten en judgmental people, met een prachtige montage en een ondersteundende voice-over. Voor de rest een erg stompzinnig plot, zelfs voor Meyer normen. Ook jammer dat er wat origineel materiaal verloren is gegaan en daarom nam Meyer nog wat losse scenes op met Uschi Digard. Al waren die scenes met Digard best wel te pruimen. En Napier is ook wel geweldig (gelukkig komt ie nog vaker terug in Meyer films), die mimiek is echt geweldig. Alleen de plot wordt iets te stompzinnig in het laatste kwartier en helaas op cinematografisch gebied laat Meyer ook niet al te veel zien, al heeft hij wel wat inventieve camera angles. De chicks with big tits zijn er wel genoeg, maar op dat gebied verzaakt hij bijna nooit

. Op zich wel genoten door die typische sleazy Russ Meyer 'feel'.
2,0
[permalink] geplaatst op 13 november 2011, 16:00 uurAparte opening en einde heeft deze film (eigenlijk ook het beste van de hele film). Het verhaal stelt eigenlijk niet veel voor en is ook best saai (m.u.v. het einde wat best heftig was) maar vanwege het vele bloot (ook een aantal rondborstige vrouwen) is deze film nog het kijken waard. De film duurt gelukkig ook niet erg lang waardoor het nooit echt saai of langdradig wordt. De rol van Charles Napier was best leuk en hij speelde ook aardig. Maar de rol van Frank Bolger als smerige seksistische burgemeester (of wat hij ook moest voorstellen) vond ik nog het beste. De beelden van de omgeving zagen er trouwens ook best fraai uit maar ze konden net niet tippen aan het bloot

De muziek was ook een pluspunt in deze film en vaak ook komisch.