Behind the Red Door (2003)

34 stemmen | gemiddelde 2,95

Drama102 minuten
geregisseerd door
Matia Karrellmet
Kiefer Sutherland,
Kyra Sedgwick en
Stockard ChanningNatalie wordt herenigd met haar broer Roy. Als ze elkaar ontmoeten stort de wereld van Natalie in, Roy is stervende. Ze gaat haar broer helpen maar zijn abnormale woede uitbarstingen brengen haar tot waanzin. De situatie verergert als Natalie onder ogen moet zien dat haar moeder vermoord is door haar vader.
3,0
[permalink] geplaatst op 9 juli 2003, 14:01 uurniet echt een supergeweldige drama-film. Maar Kiefer

speelt wel goed. En het is echt zo'n tranentrekker.
3,0
[permalink] geplaatst op 30 september 2005, 13:55 uurdoorsnee film met een goeie kiefer en ook kyra sedgwick speelt aangenaam, maar een topper is het zeker niet , daarvoor is het verhaal te zwak en zijn de karakters niet genoeg uitgewerkt
2,5
[permalink] geplaatst op 20 april 2006, 18:45 uurno xqqq schreef:Kiefer als homo ....

En zelfs die rol weet hij fantastisch neer te zetten.
Het verhaaltje wekte geen intresse of emotie bij me op, alleen Kiefer.
Dat was ook de voornaamste reden waarom ik deze dramafilm keek ( wat sowieso al zelden gebeurd ).
Maar zoals ik al zei, Kiefer speelt de sterren van de hemel, wat ook wel gezegd kan worden van z'n tegenspeelster.
Alleen jammer dat het plot me niet echt beviel.
2.5* daarom.
[permalink] geplaatst op 6 september 2006, 20:05 uurAlweer een hele tijd geleden bekeken, maar toch even reageren. Een hele mooie, ontroerende film met een fantastisch spelende Kiefer Sutherland! Mooi om te zien dat broer en zus elkaar na jaren weer in de armen kunnen sluiten, al gaat dat eerst niet van harte natuurlijk. De rol die Kiefer speelt en de ziekte die hij heeft, is zeker niet gemakkelijk om te spelen. Maar Tom Hanks heeft het goed gedaan, en Kiefer Sutherland doet zeker niet voor hem onder!
3.5 *
Puck.
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2006, 11:08 uurAl weer zo'n goede drama-film. 5*
4,5
[permalink] geplaatst op 5 mei 2007, 13:27 uurActeerwerk is zeer goed : Kiefer Sutherland

Script vond ik minder origineel, maar zeker het kijken waard. 4 sterren.
2,5
[permalink] geplaatst op 3 december 2008, 21:21 uurTegenvaller.. had er meer van verwacht.
Zelfs geen kippenvel gekregen. Jammer
2.5* voor het acteerwerk