134.917 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.980 berichten | 4.931.469 stemmen

Behind the Red Door (2003)

Behind the Red Door (2003)
34 stemmen | gemiddelde 2,95
mijn stem:
12 jaar angst grof taalgebruikVerenigde Staten
Drama
102 minuten

geregisseerd door Matia Karrell
met Kiefer Sutherland, Kyra Sedgwick en Stockard Channing

Natalie wordt herenigd met haar broer Roy. Als ze elkaar ontmoeten stort de wereld van Natalie in, Roy is stervende. Ze gaat haar broer helpen maar zijn abnormale woede uitbarstingen brengen haar tot waanzin. De situatie verergert als Natalie onder ogen moet zien dat haar moeder vermoord is door haar vader.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 juli 2003, 14:01 uur
niet echt een supergeweldige drama-film. Maar Kiefer :drool speelt wel goed. En het is echt zo'n tranentrekker.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 september 2005, 13:55 uur
doorsnee film met een goeie kiefer en ook kyra sedgwick speelt aangenaam, maar een topper is het zeker niet , daarvoor is het verhaal te zwak en zijn de karakters niet genoeg uitgewerkt

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Behind The Red Door (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 april 2006, 14:10 uur
Kiefer als homo .... _O^

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 april 2006, 18:45 uur
no xqqq schreef:
Kiefer als homo .... _O^

En zelfs die rol weet hij fantastisch neer te zetten.
Het verhaaltje wekte geen intresse of emotie bij me op, alleen Kiefer.
Dat was ook de voornaamste reden waarom ik deze dramafilm keek ( wat sowieso al zelden gebeurd ).

Maar zoals ik al zei, Kiefer speelt de sterren van de hemel, wat ook wel gezegd kan worden van z'n tegenspeelster.
Alleen jammer dat het plot me niet echt beviel.

2.5* daarom.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 september 2006, 20:05 uur
Alweer een hele tijd geleden bekeken, maar toch even reageren. Een hele mooie, ontroerende film met een fantastisch spelende Kiefer Sutherland! Mooi om te zien dat broer en zus elkaar na jaren weer in de armen kunnen sluiten, al gaat dat eerst niet van harte natuurlijk. De rol die Kiefer speelt en de ziekte die hij heeft, is zeker niet gemakkelijk om te spelen. Maar Tom Hanks heeft het goed gedaan, en Kiefer Sutherland doet zeker niet voor hem onder!

3.5 *

Puck.
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 oktober 2006, 11:08 uur
Al weer zo'n goede drama-film. 5*

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 mei 2007, 13:27 uur
Acteerwerk is zeer goed : Kiefer Sutherland :) Script vond ik minder origineel, maar zeker het kijken waard. 4 sterren.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 december 2008, 21:21 uur
Tegenvaller.. had er meer van verwacht.
Zelfs geen kippenvel gekregen. Jammer
2.5* voor het acteerwerk