134.917 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.980 berichten | 4.931.469 stemmen

30:Minutes or Less (2011)

Alternatieve titel: 30 Minutes or Less

30:Minutes or Less (2011)
298 stemmen | gemiddelde 2,88
mijn stem:
12 jaar geweld angst grof taalgebruikCanada / Verenigde Staten / Duitsland
Avontuur / Komedie
83 minuten

geregisseerd door Ruben Fleischer
met Jesse Eisenberg, Danny McBride en Aziz Ansari

Nick (Jesse Eisenberg) is een pizzabezorger in een klein dorpje. Zijn leventje wordt op z'n kop gezet wanneer twee wannabe-gangsters (Danny McBride en Nick Swardson) hem kidnappen en hem dwingen een bank te overvallen. Nick krijgt hiervoor slechts weinig tijd en hij roept de hulp in van z'n vroegere beste vriend, Chet (Aziz Ansari). In een race tegen de klok moeten de twee omgaan met de politie, huurmoordenaars, vlammenwerpers en hun eigen vertroebelde relatie.

Vanaf 23 mei te koop op DVD en Blu-Ray
» alle films die je binnenkort kunt kopen

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 november 2011, 21:05 uur
Ik had er niet veel van verwacht, maar een verassende leuke komedie.
Eisenberg en McBride zijn grappig maar de 2 onbekenden (voor mij althans); Swardson en vooral Ansari ziijn ook zeer grappig.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 november 2011, 9:25 uur
Leuke film, moest toch best wel lachen om die klunzen:3,5

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

30 Minutes or Less (€ 15,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

30 Minutes or Less (€ 17,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

30 Minutes Or Less (€ 18,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 november 2011, 12:19 uur
Chaotisch, hysterisch, grappig, origineel, vlot. Kortom zeer geslaagde komedie.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 december 2011, 18:15 uur
Ik vond dit juist helemaal geen komedie, het hele verhaal (dat soort zieke mensen zijn er), is niet bepaald om te lachen, er zijn enkele opmerkingen die oke zijn maar meer ook niet.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 december 2011, 23:56 uur
McBride is weer de baas. Zijn typetje gaat maar niet vervelen. Die apenpakken zijn wel echt übercool.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 december 2011, 14:29 uur
Zeer matige film..

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 december 2011, 22:33 uur
Niet slecht. Leuk voor een keertje. Ik vond hem wel niet volledig uitgewerkt. Acteurs deden het goed.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 december 2011, 14:27 uur
Prima filmpje. Perfecte duur, langer en hij zou te traag worden. Had er meer van verwacht door de acteurs, maar het was leuk, meer niet.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 december 2011, 14:39 uur
redelijk comedy filmpje.

ik had er toch ietsjes meer van verwacht,
het einde vond ik vond ik best tegevallen, ik had toch net ietsjes meer willen zien.
maar het was best een redelijk comedy filmpje waar ik wel een paar keer heb om moeten lachen.

leuk voor 1x te zien. meer niet.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 januari 2012, 22:38 uur
Voor op deze brakke zondag gewoon vermakelijk om te kijken. Zitten een paar komische scenes in en daarom gewoon vermakelijk.

3,5

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 januari 2012, 17:55 uur
Een geslaagde komedie film!

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 januari 2012, 1:36 uur
Slechte film zeg.. Verschrikkelijk,

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 januari 2012, 20:07 uur
Hoopte toch een beetje op een film van het niveau Zombieland, maar dat zat er niet in. Ondanks de aanwezigheid van Eisenberg en de altijd leuke McBride. De humor is bij vlagen heel sterk, maar af en toe ontbrak het er een beetje aan. Verhaal is ook niet zo heel bijzonder, het gaat allemaal wel heel gemakkelijk.

Leuk voor een keertje. 3*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 januari 2012, 21:23 uur
Niet altijd even grappig, maar wel heel subtiel. 3*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 februari 2012, 1:32 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Motherfuckers are getting set on fire, we need to get out of here!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 februari 2012, 14:17 uur
Normaal vind ik die Jesse eisenberg, maar helemaal niks, maar dit is waarachtig de eerste film waar ik hem in kan waarderen.
Lekker grof en platvloers.
De hele film is trouwens wel een klein toppertje, en heb hier paar keer goed om dubbel gelegen.
Vooral om de 2 badguys en jesse en zn indonesische maatje.
Super hilarisch allemaal.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 maart 2012, 23:20 uur
Comedy is hard.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 april 2012, 22:24 uur
leuke en grappige film al was het einde wat abrupt

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 april 2012, 11:09 uur
If wanting a lot of money is gay, then, yeah, I'm Elton John.

Dit was gewoon een vermakelijke komedie van Ruben Fleischer...

Het verhaal is ook nog enigzins leuk/grappig en vooral Jesse Eisenberg en Aziz Ansari zorgen voor genoeg leuke momenten in deze film waardoor de film leuk blijft om naar te kijken.

Ook is de soundtrack in orde, het nummer van Glenn Frey blijft lekker om te horen...

En natuurlijk wel even verder kijken tot na de aftiteling 8)...

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 april 2012, 13:37 uur
Aardig, maar niet leuk genoeg om goed te zijn. ideaal voor een regenachtige zondag

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 mei 2012, 17:36 uur
Vond 't geen bijster leuke komedie. Weinig echt geslaagde grappen en geen enkele echt hilarische scene gezien. Het acteerwerk van Eisenberg vind ik altijd prima, dus ook in deze film, maar helaas kon hij ook de film niet naar een hoger niveau tillen.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2012, 15:15 uur
What you see is what you get. Kijk de filmposter, lees het plot en je weet dat het een 13 in dozijn komedie is, niets meer & niets minder.
Ik vond het vermakelijk maar verwachtt er ook niet veel van, heerlijk op een zondagmiddag te kijken :)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 mei 2012, 1:21 uur
Leuke film. Ik wist niet wat voor film het was dus was wel positief verrast. Er zitten wel wat leuke scene`s in. Het acteren kan er ook wel mee door. Ook het nummer "got your money" van ODB vond ik erg lekker om weer eens te horen. Het einde van de film vond ik iets te snel gedaan. Voor de rest is `t wel een aardige film. Goed om af en toe een grijns op je gezicht te toveren. 3 sterren

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 mei 2012, 15:11 uur
Nul keer gelachen. Verschrikkelijke film. Eisenberg blijf ik een afgrijselijke acteur vinden.
Film wil zo graag leuk zijn dat het te gemaakt wordt. De nadruk wordt gewoon teveel gelegd bij het maken van grapjes. Geen één lijkt goed over te komen met deze drama cast.

Snel vergeten!