134.917 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.979 berichten | 4.931.468 stemmen

locatie: Films » My Amnesia Girl (2010) » Info

Komedie
110 minuten

geregisseerd door Cathy Garcia-Molina
met John Lloyd Cruz, Toni Gonzaga en Ketchup Eusebio

Apollo wordt omringd door vrienden die bijna allemaal al samenwonen. Hij ontmoet Irene weer, zijn ex-vriendin waarmee hij drie jaar samen was en goede herinneringen aan heeft. Irene beweert echter dat ze zich niets meer van Apollo kan herinneren omdat ze, nadat hij haar op hun trouwdag in de steek liet, zogenaamd aan geheugenverlies is gaan lijden. Apollo ziet dit als de perfecte gelegenheid om Irene opnieuw te veroveren en al zijn gemaakte fouten weer goed te maken.

gebruiker
bericht

quote
4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 januari 2011, 20:38 uur
Mijn Filippijnse ontmaagding :)

Deze werd aanbevolen door mijn Filippijnse collega's die me vertelden dat deze en One More Chance zowat dé blockbusters zijn.
Zag er vooraf allemaal maar wat onnozel uit, maar kwam uiteindelijk toch wel boven mijn verwachtingen uit. Vooral onder de indruk dat het mij toch ook emotioneel wist te raken, meermaals. Qua humor zit het ook wel goed; toffe woordspelingen vooral.
Over het einde ben ik ook wel tevreden. Achteraf gezien heel voorspelbaar, maar ik zag 'm toch niet aankomen :p.

Schitterende acteurs om naar te kijken, heerlijk taaltje. Zeker benieuwd naar die andere nu..