Just Married (2003)

geregisseerd door
Shawn Levymet
Ashton Kutcher,
Brittany Murphy en
Christian KaneHet gelukkige jonge paar Sarah en Tom trouwt tegen de wens van Sarah's vrienden en familie. Ze reizen naar Europa voor hun honeymoon. De ouders van Sarah sturen haar ex Peter dezelfde kant op met het doel de twee uit elkaar te drijven.
3,0
[permalink] geplaatst op 20 september 2010, 22:42 uurRedelijke film. Wel heel voorspelbaar en cliché. Ashton Kutcher vond ik wel goed spelen. er zat wel iets in het verhaal.
[permalink] geplaatst op 16 december 2010, 19:34 uurZovaak op school bekeken, heel toevallig, maar kan me er eigenlijk niet veel van herinneren dus ga ook geen beoordeling geven.
Was niet zo'n hele bijzondere film, maar er kwamen natuurlijk weer leuke/grappige momenten in voor, met de altijd wel leuke Ashton Kutcher en de helaas overleden Britanny Murphy, ben er nog steeds verdrietig over.
Maar word dus tijd voor een herziening, en dan laat ik me beoordeling gauw weten.

Wie weet kijk ik deze film pas over een jaar ofzo hoor, haha.
4,0
[permalink] geplaatst op 6 januari 2011, 1:14 uurEen van de leukste humorfilms die ik ooit heb gezien!
1,5
[permalink] geplaatst op 24 februari 2011, 19:30 uurNiet echt leuk..... sorry.
1,0
[permalink] geplaatst op 3 april 2011, 15:10 uurVoorspelbaar.. slecht geacteerd.. en totaal niet grappig.
3,0
[permalink] geplaatst op 15 juni 2011, 22:45 uurOp zich vind ik dit een geinig filmpje om naar te kijken maar verwacht er verder niets speciaals van. Hij viel me aan de ene kant ook een beetje tegen omdat ik meestal hogere verwachtingen heb van films met Brittany Murphy erin. Ik vind haar altijd iemand die zich met volle overgave in een rol dook. Hier vind ik haar maar matigjes. Ashton Kutcher vind ik eigenlijk sowieso niet veel soeps.
2,5
[permalink] geplaatst op 12 januari 2012, 15:34 uurRedelijk leuke film. Standaard filmpje. Standaard verhaallijn. Super voorspelbaar. Aardig acteerwerk maar niet super. Heb me wel aardig vermaakt
1,5
[permalink] geplaatst op 19 maart 2012, 15:56 uurEen zeer ongrappige film.
Aston Kutcher en Brittany Murphy zijn twee acteurs die duidelijk geen chemie met elkaar hebben in deze film. De personages zijn zelf ook niet al te bijzonder of leuk. Vooral Kutcher is erg schreeuwerig, vervelend en irritant bezig. De humor is de film is veelal flauw en boeit allemaal niet zo heel erg dat de twee problemen met elkaar krijgen en niet goed bij elkaar lijken te passen.
De huwelijksreis is wel erg rampzalig. Had op zich best leuk kunnen zijn, maar er wordt veels te weinig uitgehaald. Murphy is nog redelijk, maar Kutcher is dramatisch.
1,5
[permalink] geplaatst op 16 mei 2012, 14:59 uurVooruit, een keer of drie gelachen, maar voor de rest zeer ongrappig inderdaad. Sterker nog, zeer irritant.