Crazy, Stupid, Love. (2011)

1315 stemmen | gemiddelde 3,45

Komedie /
Drama118 minuten
geregisseerd door
Glenn Ficarra en
John Requamet
Steve Carell,
Ryan Gosling en
Julianne MooreAls Cal Weaver (Steve Carell) erachter komt dat zijn vrouw Emily (Julianne Moore) is vreemdgegaan en wil scheiden, stort zijn 'perfecte' leventje als een kaartenhuis in elkaar. Zijn vrije avonden besteedt Cal mokkend en alleen aan de bar, totdat player Jacob Palmer (Ryan Gosling) hem onder zijn hoede neemt. Om hem te helpen over zijn liefdesverdriet heen te komen, introduceert Jacob Cal in de wereld van vrijgezelle vrouwen, stoere drankjes, en een nieuwe kledingstijl die niet bij de degelijke warenhuizen te vinden is. Ondertussen worstelen zijn kids met hun eigen liefdesperikelen en komt Cal erachter dat je je looks wel een make-over kan geven, maar je hart niet...
3,5
[permalink] geplaatst op 2 april 2012, 23:10 uurZeer leuke film! Van te voren zag ik het redelijk hoge cijfer staan, en daarom heb ik de film ook maar gekeken; prima keuze. Het verhaal zit leuk in elkaar, het is niet al te voorspelbaar en saaie stukken vallen bijna niet te vinden. Stone maakt de film natuurlijk geweldig af hehe.
4,5
[permalink] geplaatst op 13 april 2012, 21:17 uurBeste komedie 2011 als je het mij vraagt.
Goed verhaal en top acteurs zoals steve carell en ryan gosling.
3,0
[permalink] geplaatst op 13 april 2012, 22:07 uurgeen slechte film, maar ik heb niet vaak gelachen ofzo
4,0
[permalink] geplaatst op 15 april 2012, 0:06 uurHilarisch! De acteurs zijn heel goed gecast. Analeigh Tipton (Jessica) heeft mij verrast en Emma Stone heeft haar acteertalent weer bevestigd.
4,0
[permalink] geplaatst op 16 april 2012, 17:53 uurOpgezet met het idee dat het een romantische/komedie zou zijn met een standaard liefdes verhaaltje wat de vaste formule is van dit soort films.
Wat werd ik positief verrast! Hoog niveau van alle acteurs dat de hele film word vastgehouden!
Nu pas gezien, maar één van de beste films van 2011 in mijn ogen!
3,0
[permalink] geplaatst op 24 april 2012, 0:11 uurOpzich wel leuk voor een keertje.
3,0
[permalink] geplaatst op 25 april 2012, 12:54 uurLeuke en onderhoudende comedy. Eigenlijk niets mis mee, ik heb af en toe zelfs oprecht moeten lachen en dat heb ik niet vaak eigenlijk alleen bij Wedding Crashers, SuperBad en The Hangover.
Steve Carell laat in deze film zien dat hij toch iets meer in huis heeft dan zijn standaard typetje en Ryan Gosling is erg cool, prima. Dus gewoon lekker kijken!
4,0
[permalink] geplaatst op 28 april 2012, 23:13 uurDamn, eerste keer dat mijn vriendin niet in slaap viel. Leuke film
2,5
[permalink] geplaatst op 6 mei 2012, 11:37 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezendennis1979 schreef:
Vind je? Ik vond juist dat die droeftoeter
er voor zijn scheiding hetzelfde uitzag als na zijn makeover. Het was een verschil van niks imo.
Ik denk niet dat ik hem in een ander soort film hoef te zien hoor. Daar is z'n kop veel te karakterestiek voor
1,5
[permalink] geplaatst op 9 mei 2012, 11:39 uurAardig tussendoortje. Net iets minder stupide dan American Pie en dergelijke debiliserende rommel .
4,0
[permalink] geplaatst op 12 mei 2012, 6:13 uurLeuk, grappig, lekker snel en origineel!
4,0
[permalink] geplaatst op 13 mei 2012, 11:06 uurEindelijk eens een film die afwijkt van de typische romantische komedies. in een woord geweldig!
2,0
[permalink] geplaatst op 13 mei 2012, 22:55 uurt begon leuk maar de laaste 20 minuten waren hopeloos tenenkrommend "hollywood"
3,5
[permalink] geplaatst op 17 mei 2012, 14:16 uurGoeie film
3,0
[permalink] geplaatst op 22 mei 2012, 14:57 uurAardig vermaakt, maar had iets hogere verwachtingen. Nu moet ik zeggen dat dit ook niet echt mijn genre is. Leuk voor een keertje...