134.917 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.979 berichten | 4.931.467 stemmen

Johnny English Reborn (2011)

Johnny English Reborn (2011)
842 stemmen | gemiddelde 2,85
mijn stem:
6 jaar geweld angstVerenigde Staten / Frankrijk / Verenigd Koninkrijk
Komedie / Avontuur
101 minuten

geregisseerd door Oliver Parker
met Rowan Atkinson, Rosamund Pike en Dominic West

Er wordt opnieuw een beroep gedaan op Johnny English, de onwaarschijnlijke geheim agent in de Britse geheime dienst. Na zijn laatste perikelen heeft MI-7's Johnny English zijn vaardigheden bijgespijkerd in een afgelegen Aziatisch gebied. Maar wanneer zijn leidinggevenden lucht krijgen van een moordpoging op de Chinese president, wat een wereldchaos zal veroorzaken, gaan zij onmiddellijk op zoek naar hun onorthodoxe agent. Johnny moet wederom high-tech gadgets besturen om een web van list en bedrog te ontrafelen waarbij MI-7, de CIA en de KGB betrokken zijn.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 april 2012, 21:26 uur
Atkinson is als mr Bean onnavolgbaar maar als Englisch eem stuk zwakker. Voor een zondagmiddag best aardig en onderhoudend. Productie is goed en dat heeft een film met zo'n zwak verhaal ook wel nodig.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 april 2012, 16:08 uur
Kwam nog niet in de buurt van de eerste film.
Eerste johnny english was memorabele scene na memorabele scene, dit heeft slechts enkele veelbelovende onderdelen waar lang niet alles uitgehaald wordt. Ook is het verhaal totaal niet interessant, en al snap ik wel dat het niet om de actie/spanning gaat, het zat hier anders ook totaal niet in, dit in tegenstelling tot de eerste. Verder waren de personages veel minder interessant. En tot slot, waar het allemaal om gaat, er worden veel grappige stukken geprobeert maar de meesten sloegen wat mij betreft niet echt aan. Al met al een magere vertoning.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Johnny English Reborn (€ 19,99)
exclusief € 3,95 verzendkosten

Johnny English Reborn (€ 19,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Johnny English Reborn (€ 22,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 april 2012, 16:59 uur
Gewoon verstand op nul zetten, niet lopen letten op de details etc. en gewoon lekker lachen om Atkinson. Ik vind dit personage eigenlijk leuker dan Mr. Bean al is er iets aan Mr. Bean dat tijdloos is en die je nooit zal vergeten ;) Dit personage vergeet je snel weer.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 april 2012, 22:14 uur
mensen die de eerste johnny english leuk vonden zullen niet teleurgesteld worden

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 april 2012, 18:59 uur
net zo heerlijk vermakelijk als de eerste. gewoon lekker in de stoel liggen, en genieten maar!

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 april 2012, 19:18 uur
Flauw

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 april 2012, 20:52 uur
Bureau stoel _O^

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 mei 2012, 6:47 uur
Waarom ik deze gekeken heb? Geen idee. Was een slechte, flauwe, humorloze, enz, enz, enz film.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 mei 2012, 19:05 uur
Prima vermaakt, dat is het belangrijkste. Geen hoogvlieger uiteraard.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 mei 2012, 16:45 uur
Bah wat een verschrikkelijk matige film, enorm flauwe humor sterker nog ik heb niet een keer gelachen... Echt van het niveau spy kids...
De houdbaarheidsdatum van Rowan lijkt wat verlopen.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 16:36 uur
de eerste is wel beter. dit deel is alleen in het begin om te lachen na de gadgetsroom is er niet veel te lachen meer spijtig wel

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 mei 2012, 5:36 uur
ach... een vervolg op deel 1... leuk.. maar nu stoppen... geen deel 3 aub..
2**