142.981 gebruikers | 94.194 films | 34.063 regisseurs | 3.798.641 berichten | 5.446.852 stemmen
Gebruikersnaam:

Actie / Thriller
88 minuten

geregisseerd door Kevin Smith
met Michael Angarano, John Goodman en Michael Parks

Drie scholieren stuiten op een online-advertentie van een wat oudere vrouw die een gangbang wil organiseren. Wat begint als een jongensfantasie eindigt in een ware nachtmerrie als ze tegenover de extremistische predikant Abin Cooper komen te staan, die er z'n eigen dodelijke agenda op nahoudt.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 april 2013, 17:01 uur
de kardinaal schreef:
Wat moet ik hier in godsnaam mee????

Genieten en met name van de rol van Michael Parks als geflipte predikant. Geweldig hoe hij
Sherrif Wynan (ook best leuk gespeeld door Stephen Root) compleet afzeikte, vernederde en voor een blok zette.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 april 2013, 18:47 uur
Goeie genade zeg, hoe ver kun je de plank misslaan? Drie jonge hillbillies komen terecht in een kruising tussen Waco en Fred Phelps en aan het eind van het liedje kijken we naar een half uur dom geknal, waarvan je hooguit kunt zeggen dat het in ieder geval beter was dan het nog slechtere eerste uur. Geen gein, geen spanning, geen relevantie, zelfs geen goeie pulp. Af-grij-se-lijk.

0,5*.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 mei 2013, 11:00 uur
redelijke film. niet vervelend om naar te kijken!

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Red State (€ 8,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Red State (€ 9,99)
gratis verzending

Red State (€ 9,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 juni 2013, 17:03 uur
Dit zal wel uitgroeien tot een zogenaamde "Cult"-film in de toekomst.
Ik zal er echter niet terug naar kijken als Cult-film.
Barbarella,Evil Dead,Mad Max en The Rocky Horror picture show ... DAT zijn cult-films.
Dit is een lege doos over een paar ubergeile tieners die in het web terecht komen van één of andere geschifte sekteleider.
Het einde zuigde enorm ... het etiket horror op IMDB versta ik van geen kanten.Verre iets te maken met horror.
Enige klein pluspuntje was John Goodman.