geregisseerd door Joe Cornish met John Boyega, Jodie Whittaker en Nick Frost
Verpleegster in opleiding Sam loopt alleen door de duistere straten van Zuid-Londen wanneer ze wordt overvallen door een jeugdbende. Ze wordt echter gered wanneer er iets uit de hemel valt. Een meteoor slaat in nabij een geparkeerde wagen en Sam weet te vluchten, net vooraleer de bende wordt aangevallen door een klein buitenaards wezen dat uit het wrak komt. De bende achtervolgt het wezen en doodt het, en sleept het karkas naar het hoogste punt van de wijk, die ze als hun territorium beschouwen. Maar het avontuur is nog niet voorbij. De buitenaardse aanvallen zijn nog maar een begin…
3,0[permalink] geplaatst op 12 februari 2012, 22:19 uur
Erg genoten van deze film Redelijk origineel idee, leuke soundtrack, niet al te slecht acteerwerk en ga zo maar door. Hij kijkt goed weg en de film komt erg vlot op gang, soms zelfs te vlot. Vind 'm wel heel voorspelbaar, maar een aanrader is 't zeker. Geen klassieker ofzo, maar gewoon een toffe film.
Filmkriebel schreef: Alien invasion film voor een schaamhaarloos publiek. Puberale nonsens... vervelend tot op het bot. Kon goed zijn, maar op enkele schaarse scènes na heb ik hier weinig plezier aan beleefd.
ik vond het wel meevallne, zo puberaal vond ik het niet.
maar ja wat verwacht je van een film waarin kinderen de hoofdrollen spelen.
O maar er zijn films waar kinderen veel beter meevallen bvb Super 8 vind ik bij vergelijking een flink stuk beter.
ja dat kan, dan heb je mazzel (ik heb die film niet gezien).
want normaal als kinderen worden gecast, gedragen zich ook als kinderen.
lijkt mij er logisch.
daarom snap ik bijvoorbeeld al die lui niet die gaan klagen bij kinderfilms dat ie te kinderachtig was, voor welke groep is die film gemaakt ? idd voor kinderen.