Private Resort (1985)

geregisseerd door
George Bowersmet
Rob Morrow,
Johnny Depp en
Emily LongstrethBen en Jack zijn twee tienervrienden op jacht naar vrouwen en sex in een duur vakantieverblijf waar zij gasten zijn.
Ook op jacht is de juwelendief The Maestro die zich verkleed als vrouw om zo het dure collier van een rijke dame te stelen. Ben en Jack stuiten per ongeluk op The Maestro waardoor ze in de problemen komen.
3,0
[permalink] geplaatst op 14 juni 2005, 16:56 uurkomische film en ontspannend. weinig origineel maar toch
1,5
[permalink] geplaatst op 9 maart 2006, 21:51 uurFlauwe en zoutloze komedie.
Alle cliche's zijn aanwezig en alle open deuren worden ingetrapt.
[permalink] geplaatst op 16 april 2006, 15:56 uurik ben al tijden op zoek naar deze film, wie kan mij helpen??????
0,5
[permalink] geplaatst op 12 juli 2006, 22:04 uurHet enige leuke aan deze film (à la Porgy's Pikante Pretpark) is dat dit de enige film is met een naaktscene van Johnny Depp...!
[permalink] geplaatst op 11 april 2007, 18:57 uurZoo belachelijk dat iedereen hem wil zien omdat Johnny naakt gaat... Precies of hij alleen zo goed is omwille van zijn uiterlijk.
5,0
[permalink] geplaatst op 18 april 2007, 16:33 uurje ziet alleen z'n lekkere kont

verder niks heb ik gezien in een clipje ik heb de film ook nog niet gezien kan 'm niet vinden
0,5
[permalink] geplaatst op 24 mei 2007, 19:10 uurnummervlinder schreef:
Nee. Omdat het de enige scene is met zijn blote gat

Maar zoals gezegd, die kan je vast wel ergens op het WWW vinden.
Ondanks de blote-kont-scene is dit typisch zo'n film die beter nooit gemaakt had kunnen worden.

In deze film kon Depp niets van zijn talent laten zien... hoewel hij wel een heel vrolijk mannetje neerzet terwijl hij het destijds waarschijnlijk vooral uit wanhoop (geldgebrek) deed... Misschien is dat op zich al acteertalent.

maar meer dan 0,5 krijgt PR niet!
[permalink] geplaatst op 13 december 2007, 16:14 uur
film master
[permalink] geplaatst op 31 maart 2008, 16:44 uur
[permalink] geplaatst op 31 maart 2008, 17:58 uurOnzin berichten verwijderd.
perfection
[permalink] geplaatst op 31 maart 2008, 22:41 uurMadecineman schreef:
Onzin berichten verwijderd.
wie of wat bepaalt dan wat er onder onzin wordt verstaan?
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2008, 14:05 uurJulie schreef:
komische film en ontspannend. weinig origineel maar toch
Ik sluit me hierbij aan.
3,0
[permalink] geplaatst op 13 mei 2009, 10:59 uurAls Johnny Depp fan moest ik deze film natuurlijk gezien hebben. Samen met een vriendin (die hem gedownload had) gekeken en ik heb me best vermaakt....
natuurlijk er zaten weinig ECHT grappige stukjes in en de grappen die er gemaakt werden waren zo misplaatst dat ze niet leuk meer waren maar de manier waarop JD speelt (alsof hij zich zelf moet overtuigen van de lol van de film) was gwn leuk. Een film die je niet voor de tweede keer hoeft te zien maar die je als echte JD fan gewoon van je lijstje moet strepen