Python (2000)

geregisseerd door
Richard Clabaughmet
Casper Van Dien,
Robert Englund en
Frayne RosanoffWanneer een vrachtvliegtuig neerstort en er na een tijdje een lijk gevonden wordt dat tot op het bot ontdaan is van vlees, volgt een grondig onderzoek . De dader blijkt een genetisch gemanipuleerde, twintig meter lange python te zijn. Een geheime organisatie wou met deze python de perfecte moordmachine creëren. De ontsnapte python heeft echter een onstilbare honger en laat een spoor van dood en geweld achter zich.
[permalink] geplaatst op 23 september 2006, 0:50 uurVerschrikkelijk slecht gemaakt, die slang, en de reacties van de mensen zijn zo onrealistisch.
Wat deed Robert in zo'n kinderfilm?
1,0
[permalink] geplaatst op 6 februari 2007, 19:40 uur
3,0
[permalink] geplaatst op 2 september 2008, 6:29 uurIk vond de film best leuk en grappig.
2,5
[permalink] geplaatst op 22 september 2008, 8:38 uurGrappig en vermakelijk was deze film zeker weten, maar het slaat natuurlijk nergens op. Een 2.5 om nog een beetje redelijk te blijven.
3,0
[permalink] geplaatst op 16 januari 2009, 19:14 uurni vet, maar tog vind ik hem beter dan de gemiddelde moviemeterkijker

akkoord, die slang ziet er bij momeneten ni uit, maar ik heb mij tog ni verveeld tijdens het kijken
1,5
[permalink] geplaatst op 9 maart 2009, 16:45 uurVerschrikkelijk slechte film maar toch wel onderhoudend om naar te kijken.
1,0
[permalink] geplaatst op 1 augustus 2009, 2:36 uurhihihi uber-B-film
BS89
[permalink] geplaatst op 16 december 2009, 12:06 uurDe eerste keer dat ik hem zag, vond ik hem echt leuk ( hoe is het mogelijk) De tweede keer dacht, WTF is dit voor troep, te nep gewoon.
Blarown
[permalink] geplaatst op 17 januari 2010, 10:32 uurwaarom zou je als perfecte moordmachine een slang nemen?
bouw gewoon een robot, ik snap zoiezo niet waarom je een ''perfecte moordmachine'' zou willen maken xD
1,5
[permalink] geplaatst op 18 februari 2010, 21:40 uurbagger! die slang was absoluut nep en te groot! en robert englund is meestal zoŽn goeie acteur en dan zette ze hem in zoŽn prut film

1,5
[permalink] geplaatst op 2 april 2010, 9:43 uurDe slang ziet er inderdaad vreselijk nep uit. En alles is natuurlijk erg overdreven. Wat Robert Englund hier in deed?

Volgens mij had hij wat geld tekort. 1,5.
1,5
[permalink] geplaatst op 17 oktober 2010, 14:36 uurPuur bagger dit!
Robert Englund verdient een rol in een veel betere fim dan dit.

2,5
[permalink] geplaatst op 13 juni 2011, 14:02 uurLollig om een keertje te zien, hoe verzin je het eigenlijk?
[permalink] geplaatst op 17 april 2012, 13:01 uurHeb de film al een paar keer gezien, en toch blijft ie leuk.
De slang is gewoon bagger. Helemaal mee eens. Maar het verhaal er achter is toch wel weer grappig.