134.913 gebruikers | 85.735 films | 31.052 regisseurs | 3.508.791 berichten | 4.931.271 stemmen

Never Been Kissed (1999)

Komedie / Romantiek
107 minuten

geregisseerd door Raja Gosnell
met Drew Barrymore, David Arquette en Molly Shannon

Josie Geller, 25 jaar, is journaliste bij de Chicago Sun-Times. De eigenaar van de krant wil dat zij een undercover-verhaal gaat schrijven over de high-school jeugd van tegenwoordig. Josie accepteert de opdracht en valt al snel terug in haar eigen gewoonten tijdens haar schooltijd: ze had geen vrienden en werd constant vernederd. Als Josie verliefd wordt op een leraar komt ze voor een groot dilemma te staan.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juni 2010, 12:39 uur
zo 20 juni om 19.20 op 2BE

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 juni 2010, 20:21 uur
Oppervlakkige eendimensionale personages, een compleet onlogische plot en zagerige soft rock zijn de ingrediënten van de gemiddelde high school film. Never Been Kissed is in die opzichten geen uitzondering!

Drew Barrymore speelt een overdreven seuterig type die undercover moet gaan in haar oude school om er een soort artikel over te schrijven. Over wat moet dat artikel gaan? Geen idee. Zal ze erna iets bijleren of iets zinnigs te vertellen hebben over het (high school) leven? Verre van. Zal haar artikel desalniettemin succesvol zijn, ook al draait het gewoon uit op een banale mediastunt? Absoluut!

Echt lachen geblazen dus deze film, aangezien hier op kritiek geven echt op open doel schieten is. Het is gewoon genieten van de meest lachwekkende clichés, zoals de 'square' die onwetend drugs pakt en het 'lelijke' meisje die eigenlijk gewoon bloedgeile Leelee Sobieski met een salopet aan is.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Never Been Kissed (€ 7,90)
exclusief € 1,19 verzendkosten

Never Been Kissed (€ 8,50)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Never Been Kissed (€ 8,79)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 januari 2011, 22:55 uur
Beetje langdradig en saai. het leukste van de film is nog de zwarte in het busje en de rol van LeeLee :)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 januari 2011, 23:11 uur
Leuke film, mits je daarvoor in de mood bent.
Vond hem persoonlijk wel lachen. :D

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 juni 2011, 22:06 uur
Normaal hou ik wel van dit genre, maar dit vond ik slecht. Het pakt je niet, weinig humor. Allemaal behoorlijk onrealistisch, zeker vaker gezien, dit onderwerp. Nee, niet mijn filmpje op een dinsdagavond. Zijn tig betere romcoms....