Abduction (2011)

geregisseerd door
John Singletonmet
Taylor Lautner,
Lily Collins en
Alfred MolinaWat zou je doen als je je eigen foto op een site met vermiste personen zou zien? Het overkomt Nathan Harper (Taylor Lautner), die op zoek gaat naar zijn ware identiteit en er al snel achterkomt dat zijn ouders totaal andere mensen zijn dan dat ze beweren. Wanneer de politie en de regering dan achter hem aan komt, zal Nathan in een race tegen de klok op zoek moeten naar de waarheid.
3,0
[permalink] geplaatst op 16 april 2012, 16:27 uurAardige film, nooit echt spannend, maar toch niet vervelend om naar te kijken.
2,5
[permalink] geplaatst op 26 april 2012, 23:23 uurcantforgetyou schreef:
Dit is een aardige film. Niet heel goed, maar ook niet slecht. Ik vond hem soms wat vaag. Maar niet teveel bij nadenken, dan maar. Het verhaal wordt vlot verteld en is niet saai. Maar op of één of andere manier worden dingen niet goed uitgewerkt of uitgelegd en dat irriteert. Wel leuk, als je echt niks te doen hebt.
Denk er bijna hetzelfde over. Het verhaal is net iets te sloom om het een goede film te maken. normaal zouden een paar extra actie momenten hier verlichting kunnen geven maar helaas is dat in deze film totaal niet aan de orde.
Al met al wel een film die het kijken waard is, hetzij slechts 1x.
3,5
[permalink] geplaatst op 29 april 2012, 13:17 uuraardige film . ik heb maar 1 groot minpunt....taylor lautner kan totaal niet acteren. zijn acteerwerk is eerder lachwekkend.
4,0
[permalink] geplaatst op 2 mei 2012, 18:19 uurGoede film...
Maar je moet wel ff door het babyface-je heen prikken van Taylor heenprikken. Die mag eerst nog ff wat beter opdrogen voor die dit soort films gaat doen, daar wordt het wat geloofwaardiger van...:P\\
Verder vind ik het een goed verhaal. Vermakelijk filmpje voor een avondje thuis op de bank...
2,0
[permalink] geplaatst op 6 mei 2012, 5:33 uurZwakke ondergemiddelde film, slecht geacteerd. Als ik het goed heb, is de hoofdrolspeelster de dochter van zanger Phil Collins, nee niet best..
3,0
[permalink] geplaatst op 17 mei 2012, 9:27 uurVermakelijk, maar net iets te cheesy.
Met een bakje popcorn prima te doen.
2,0
[permalink] geplaatst op 19 mei 2012, 12:10 uurVermakelijke film, die onbedoeld dicht bij een B-film in de buurt komt. De gevechtsscenes zijn bijna lachwekkend knullig soms. Het verhaaltje is slecht uitgewerkt, en de titel slaat nergens op.
Toch is het wel onderhoudend, en zitten er wel aardige scenes bij.
3,0
[permalink] geplaatst op 20 mei 2012, 21:21 uurHij keek wel vlot weg, maar het is ook wel eentje die 'k wel weer vlug zal vergeten. De cast deed het niet slecht, maar ook niet echt memorabel. Het verhaal wist wel te entertainen en kon me de volledige speelduur boeien.
Niet waw, niet slecht, een puik popcornfilmpje.