134.914 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.901 berichten | 4.931.535 stemmen

locatie: Films » The Last Harbor (2010) » Info

Mystery / Thriller
90 minuten

geregisseerd door Paul Epstein
met Wade Williams, Samaire Armstrong en Tracey Needham

Ian Martin is een uitgerangeerde politie rechercheur uit Boston. Na wederom een mislukte drankgerelateerde arrestatie geeft zijn baas hem een laatste kans. Hij wordt overgeplaatst naar het slaperige badplaatsje Salem Harbor, Ians geboorteplaats, die hij jaren geleden achter zich heeft gelaten. Daar moet hij zijn verbroken relatie met zijn dochter Leanne weer opbouwen. Maar wanneer Alison Stone vermist wordt, moet Ian het mysterie zien te ontrafelen. Wanneer de druk toeneemt, krijgt hij moeite om zijn oude gewoontes onder controle te houden en moet hij beslissen hoe graag hij wil veranderen om zijn schijnbaar verloren relatie met zijn dochter de herstellen.

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 december 2011, 18:04 uur
deze film viel me tegen , wordt nergens echt spannend en het verhaal is vrij simpel.
niks thriller gewone dramafilm. redelijk geacteerd

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 december 2011, 20:46 uur
noodfilm

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Last Harbor (€ 15,98)
gratis verzending

Last Harbor (Import) (€ 16,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 december 2011, 14:23 uur
Rustige ingetogen Drama/Misdaad film met een primarol van Wade Williams (Prison Break) als de uitgerangeerde politie rechercheur Ian Martin de stijl en de setting lijken soms veel op de Jesse Stone film's met Tom Selleck.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 februari 2012, 8:56 uur
stinissen neemt me woorden uit mijn mond, alleen wil ik veel in té veel veranderen.