2 Fast 2 Furious (2003)

Actie / Thriller
107 minuten
geregisseerd door
John Singletonmet Paul Walker, Tyrese Gibson en Cole Hauser
Brian O'Connor, een agent die in ongenade is gevallen, betaalt een zware prijs voor zijn snelheidsverslaving. Voor zover zijn bazen denken, heeft het heethoofd één van de grootste undercoveroperaties ooit verknald. Na het verliezen van zijn badge, krijgt O'Connor nu nog één allerlaatste kans. De politie in Miami heeft dringend zijn hulp nodig om Carter Verone, een flashy zakenman die zijn import- en exportbedrijf gebruikt om geld wit te wassen, op te pakken. O'Connor aanvaardt het voorstel, op voorwaarde dat hij op pad mag met zijn jeugdvriend Roman Pearce, die net als hij bezeten is van snelle wagens.
0,5
[permalink] geplaatst op 20 september 2009, 11:32 uurOnbegrijpelijk dat mensen naar deze bagger kunnen kijken én het ook nog eens waarderen.
Werkelijk. Slechtere films vind je bijna niet.
3,0
[permalink] geplaatst op 11 november 2009, 2:10 uurwel een stuk minder dan de eerste. maar hij is nog wel aardig.jammer dat vin diesel hier niet in mee speelt. maar gelukkig speelt ie in de 4de wel weer mee. ik vind deel 1 en 4 de beste twee delen in de reeks.
2,0
[permalink] geplaatst op 12 november 2009, 23:12 uurIk vraag mij eigenlijk af hoe het komt dat als die auto's racen ze plots nog een versnelling hoger schakelen en hun tegenstander inhalen. (Alsof ze daarvoor nog niet op max reden?)
Alleen dat al maakt die films de moeite niet waard.
3,0
[permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 21:11 uurAnthonyG. schreef:
Alleen dat al maakt die films de moeite niet waard.
Ik denk dat je het over omlaagschakelen hebt. Opschakelen maakt de auto op dat moment alleen maar iets trager.
[permalink] geplaatst op 9 maart 2010, 9:28 uurReactie op : Reeds In Gebruik
je bent niet helemaal goed in je hoofd. Een van de beste films ooit gemaakt man!.....
2,0
[permalink] geplaatst op 9 maart 2010, 18:05 uurU-96 schreef:AnthonyG. schreef:
hoe dan ook, als je plots nog moet verleggen, dan betekent dat gewoon dat je in de foute versnelling zat. Wat totaal niet racen is.
1,0
[permalink] geplaatst op 9 maart 2010, 22:38 uurtim-055 schreef:
Reactie op : Reeds In Gebruik
Ik heb me anders zelden zo zitten ergeren als bij deze film. Zeer zwak op alle fronten.
3,5
[permalink] geplaatst op 13 maart 2010, 16:45 uurNu, na jaren terug deel 1 en 3 gezien te hebben, eindelijk toegekomen aan deel 2.
Dit keer zonder Vin Diesel maar wel weer goed gespeeld door Paul Walker en Tyrese Gibson. Was natuurlijk gewoon weer lekker vermaak, beetje buddy-film, kijken naar die supercoole kleurrijke auto's, lekkere wijven en het spectaculaire gerace. Althans, waar je Fast and the Furious ook voor kijkt.